Η Γλυκερία στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» της Κατερίνης

Η Γλυκερία τραγουδά αφιλοκερδώς στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» για να στηρίξει τις κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Αφήστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι»


Με αυτό το σύνθημα η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας «Ο τόπος μου» ανακοίνωσε τη λειτουργία του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου» στην Κατερίνη. Η έναρξη της λειτουργίας του «χωριού» θα σημάνει το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου με μια μεγάλη συναυλία της Γλυκερίας με την Ορχήστρα Νέων Δίου. Η Γλυκερία ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης και θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς, για τη συγκέντρωση τροφίμων και την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης:

Με την υπέροχη και μελωδική φωνή της Γλυκερίας, θα πλημμυρίσει το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου. Η δημοφιλής ελληνίδα ερμηνεύτρια θα βρίσκεται για μια και μοναδική συναυλία στην πόλη μας και θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε, πλαισιωμένη από την Ορχήστρα Νέων Δίου. Η απάντηση της Γλυκερίας στην πρόταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας ήταν άμεση και θετική, όταν πληροφορήθηκε πως με την παρουσία της θα εξασφαλιστούν τα τρόφιμα 30 περίπου οικογενειών για ένα χρόνο. Παράλληλα με τη άμεση ανταπόκρισή της δήλωσε εντυπωσιασμένη και συγκινημένη από το σπουδαίο έργο εθελοντισμού και αλληλεγγύης που παράγεται στους χώρους του πρώην Καπνικού Σταθμού. Για το λόγο αυτό, εξέφρασε την επιθυμία τόσο της δική της όσο και των μελών της ορχήστρας της, πριν τη συναυλία να ξεναγηθούν στις πρώην αποθήκες του, όπου καθημερινά αποδεικνύεται πως εθελοντισμός είναι μια μεγάλη δύναμη που κρατά στα χέρια της η κοινωνία των πολιτών. Μάλιστα ζήτησε να έχει τη δυνατότητα να μιλήσει η ίδια με εθελοντές του κοινωνικού φαρμακείου, του κοινωνικού ιατρείου και του κοινωνικού παντοπωλείου και το έργο που επιτελούν για τους αδύναμους πολίτες του νομού.

Το αστέρι του Καπνικού Σταθμού θα ανάψει νωρίς, λοιπόν, το απόγεμα της 19ης Δεκεμβρίου και η προσέλευση του κόσμου περιμένουμε πως θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα ακούσματα θα ξεκινήσουν στις 17.30 και στη συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή της νέας γωνιάς της αυλής μας η Γλυκερία με την ορχήστρα της και την Ορχήστρα Νέων Δίου. Θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες κορυφαίων ελλήνων συνθετών, στη μεγαλύτερη συναυλία που έχει διοργανωθεί ποτέ στον Καπνικό Σταθμό. Στη Χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή εθελοντισμού, που μας τιμά με την παρουσία της μια πολύ σημαντική εκπρόσωπος του γνήσιου ελληνικού τραγουδιού, είναι καλεσμένοι όλοι. Ελάτε να απολαύσουμε μια ξένοιαστη βραδιά που όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες, με κέφι και λαϊκές νότες και να ενώσουμε τις ευχές μας με τις ευχές όλου του κόσμου για ειρήνη, αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη. Οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου δε χρειάζεται να έχουν το πορτοφόλι τους μαζί, το βράδυ της συναυλίας. Υπάρχουν κεράσματα για όλους, μικρούς και μεγάλους. Το μόνο που ζητούμε είναι δυο κιλά τρόφιμα, για κάθε μέλος της παρέας σας, σε μια τσάντα, για να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας και από τα παιδιά – που όλα ανεξαιρέτως θα φύγουν με ένα δώρο - προαιρετικά ένα κουτί γάλα μακράς διάρκειας. Άλλωστε σύνθημά μας συνεχίζει πάντα να είναι: «Αφήστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι».

Ηλίας Τσολακίδης (Ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο τόπος μου», τηλέφωνο 698 166 5158)
glykeriafisasiiskksi.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!