Η Εύα Κανέλλη στο Χαϊδάρι

Από το Σάββατο 2 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η ξεχωριστή λαϊκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη θα εμφανίζεται στη μουσική ταβέρνα «Ο Μιχάλης» στη πλατεία Φλέμινγκ στα Κουνέλια Χαϊδαρίου.

Μια ιδιαίτερη γειτονιά με στέκια, γλεντζέδες, σπουδαίους καλλιτέχνες και «εστέτ» που έχουν αφήσει ισχυρό στίγμα στη διασκέδαση και «χρυσές σελίδες» στο μεγάλο βιβλίο του ρεμπέτικου και λαϊκού μας τραγουδιού.

Η Εύα Κανέλλη με ιδιαίτερες περγαμηνές στο πάλκο και τη δισκογραφία και ζηλευτές συνεργασίες (Μητροπάνο, Βιτάλη, Μαργαρίτη, Χριστοδουλόπουλο, Διαμάντη, Γονίδη, Αδαμαντίδη, Μελά, Λεμπέση και πολλούς άλλους) συνεχίζει στις μέρες, με προσωπικότητα και μεράκι, το μονοπάτι των μεγάλων λαϊκών ερμηνευτριών της κλασικής σχολής.

Αυτή την περίοδο έχει στον οπλισμό της το τραγούδι «Μια σε βρίσκω μια σε χάνω» σε στίχους και μουσική του Γιάννη Λεμπέση που κάνει στην κατηγορία του τη διαφορά.

Η μουσική ταβέρνα «Ο Μιχάλης» συνδυάζει το ποιοτικό φαγητό με την καλή μουσική.

Εκεί την Εύα Κανέλλη θα συντροφεύουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Σπύρος Δόξας στο μπουζούκι, ο Τάσος Στασουλάκης στα πλήκτρα, ο Αλέξανδρος στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κώστας Μπακής και η Έφη Παλλήλη στο τραγούδι.

«Ο Μιχάλης»
Πλατεία Φλέμινγκ - Κουνέλια Χαϊδαρίου.
Τηλ.2105816530, 2105817014.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!