Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην πρώτη της εμφάνιση στο Μαρόκο

Η εμφάνισή της στο Mawazine Festival του Μαρόκο κέρδισε τις εντυπώσεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/05/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
«Τι κι αν δεν καταλαβαίνουμε τα λόγια. Η φωνή και η μουσική της Ελευθερίας Αρβανιτάκη μας ταξιδεύουν μοναδικά».

«Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την ντελικάτη, αισθαντική, βαθειά κι ευαίσθητη φωνή της 'ξελόγιασε' το κοινό και το οδήγησε στην ανακάλυψη της ποίησης και του ελληνικού τραγουδιού».

Με αυτό τον τρόπο σχολίασαν και περιέγραψαν τα συναισθήματά τους μουσικοκριτικοί και δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στα πλαίσια του Mawazine Festival στο Μαρόκο την περασμένη Κυριακή 14 Μαΐου.

Το Mawazine Festival είναι το δεύτερο μεγαλύτερο φεστιβάλ στην αφρικανική ήπειρο και προτείνει κάθε χρόνο καλλιτέχνες από τη διεθνή μουσική σκηνή, αλλά και μεγάλα ονόματα του αραβικού κόσμου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Μαρόκο και κυριολεκτικά συνεπήρε το κοινό στο Εθνικό Θέατρο Mohammed V του Ραμπάτ.

Επόμενος σταθμός: Λονδίνο! 30 Μαΐου στο Royal Festival Hall.
eleafisa.jpg
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Royal Festival Hall. Από το 1998 που εμφανίστηκε στο WOMAD Festival στο Redding στην Αγγλία, όλες τις οι εμφανίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο (Queen Elisabeth Hall 1998, Royal Festival Hall 2000, Barbican Centre 2002, 2004 with Philip Glass and 2008) ήταν sold out.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!