Η Δήμητρα Σταθοπούλου στο Όσλο της Νορβηγίας

(PHOTOS) Προσκεκλημένη της Ελληνικής Κοινότητας Νορβηγίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το Σάββατο 18 Μαρτίου, η Δήμητρα Σταθοπούλου «ταξίδεψε» το ελληνικό τραγούδι εκτός συνόρων, προσκεκλημένη της Ελληνικής Κοινότητας Νορβηγίας στο Όσλο, για μια βραδιά γεμάτη μουσική.

Με ένα πρόγραμμα βασισμένο στο καλό, λαϊκό, αλλά και έντεχνο ρεπερτόριο, η Δήμητρα Σταθοπούλου, μια νέα προικισμένη ερμηνεύτρια που συνεχίζει με αξιώσεις τη διαδρομή της, ξεσήκωσε τους Έλληνες της Νορβηγίας, που αν και μακριά από την πατρίδα, δε ξεχνούν τις ρίζες τους.

Η Δήμητρα Σταθοπούλου, στην πρώτη της εκτός Ελλάδας εμφάνιση, παρουσίασε την «Ανάσα» της, αλλά κι εξαιρετικές ερμηνείες σε τραγούδια όπως «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Χίλιες βραδιές», «Ίχνος», «Μέλισσες», «Τα ανείπωτα» κ.α., γοητεύοντας τους ομογενείς, που όσο η ώρα περνούσε, δε δίστασαν να γίνουν ένα, χορεύοντας επί σκηνής με τα «Ρόζα», «Λαδάδικα», «Σήκω χόρεψε συρτάκι», «Όποια και να ‘σαι», «Τι σου ‘κανα και πίνεις» κ.ά.

Να σημειώσουμε πως ανάμεσα στα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Σταθοπούλου και έχουν ξεχωρίσει, είναι και το ντουέτο της με το Δημήτρη Μπάση «Μαλώνω την καρδιά» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη.

Αξίζει να αναφερθεί πως τη βραδιά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας, Κλεόπας Στρογγύλης, η πρέσβης της Ελλάδας στο Όσλο Μαρία Διαμάντη και ο Γιάννης Αλειφέρης, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Νορβηγίας (S.E.N).

Έπαιξαν οι μουσικοί: Μάκης Πελέκας μπουζούκι, Μανώλης Ανδρουλιδάκης κιθάρες & Χρήστος Πρόιος πλήκτρα. Στον ήχο ήταν o Finn Wang, ο οποίος άνοιξε και την εκδήλωση με τραγούδια γνωστών, ξένων καλλιτεχνών, παίζοντας με την κιθάρα του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!