Η Μπέττυ Χαρλαύτη σε κλασικά και ανέκδοτα του Μίκη

Νέος δίσκος της Μπέττυς Χαρλαύτη σε έργα Μίκη Θεοδωράκη με ηχηρές εκπλήξεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/07/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η ερμηνεύτρια συμπράττει με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ σε κλασικές, αλλά και ανέκδοτες στιγμές του Μίκη Θεοδωράκη

Ήδη το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Με το αίμα» σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου που ερμηνεύει η Μπέττυ Χαρλαύτη σε πρώτη εκτέλεση, εκπέμπεται σε αποκλειστικότητα για τον μήνα Ιούλιο, από την Ελληνική Ραδιοφωνία (Δεύτερο Πρόγραμμα, Πρώτο Πρόγραμμα, Φωνή της Ελλάδας, ΕΡΑ Σπορ και Περιφερειακοί Σταθμοί της ΕΡΤ). 

Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει ηχηρές συμμετοχές που, αν και δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, αναμένεται να έχουν ισχυρό αντίκτυπο.  

Η Μπέττυ Χαρλαύτη βρέθηκε σταθερά κοντά στον συνθέτη και στη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» τα τελευταία χρόνια. Η «φωνή του Μίκη Θεοδωράκη», όπως έχει χαρακτηριστεί η νεαρή μεσόφωνος, συμπράττει αυτή τη φορά με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, στον μοναδικό στα χρονικά ολοκληρωμένο δίσκο με τραγούδια του συνθέτη σε συμφωνική επεξεργασία.
harlafti ERT 2.jpg
Ο μουσικολόγος Γιάννης Μπελώνης, ενορχηστρωτής, πιανίστας και συνεργάτης του Θεοδωράκη επί μία δεκαετία, βρίσκεται πίσω από την ενορχήστρωση του δίσκου που θα κυκλοφορήσει από τον «Καθρέφτη».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!