Η Αυτοδιαχείριση μέλος και της BIEM!

Μία ακόμα ημέρα ιστορικής σημασίας για την Αυτοδιαχείριση, μετά την είσοδό της ως τακτικού μέλους στην CISAC.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η ανακοίνωση της Αυτοδιαχείρισης:

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της BIEM - Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Οργανισμών Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας για τα Μηχανικά Δικαιώματα, η οποία πραγματοποιείται φέτος στη Λισαβόνα, ο Οργανισμός μας αποτελεί πλέον μέλος της. Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης παρακολουθεί ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιάννης Γλέζος.

Η ΒΙΕΜ εκπροσωπεί 55 οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων από 58 χώρες του κόσμου που διαχειρίζονται την μηχανική αναπαραγωγή έργων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η απόφαση αυτή της Γενικής Συνέλευσης της BIEM, σε συνδυασμό με την χθεσινή απόφαση της CISAC (Παγκόσμια Συνομοσπονδία Οργανισμών Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας για τα Εκτελεστικά Δικαιώματα) που ενέκρινε την εισδοχή της Αυτοδιαχείρισης ως τακτικού μέλους, ανοίγει νέους ορίζοντες για το μέλλον της Αυτοδιαχείρισης, αφού πλέον ο Οργανισμός μας έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως στις δύο μεγαλύτερες Συνομοσπονδίες Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης.

Η Αυτοδιαχείριση μετά από πολυετείς αγώνες κατάφερε να αναπτύξει τη συλλογική συνεταιριστική διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων στη χώρα μας και να εγκαθιδρυθεί ως Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Η Αυτοδιαχείριση πλέον μπορεί να συσπειρώσει όλους τους Έλληνες και ξένους δημιουργούς, εκδότες και κληρονόμους ρεπερτορίων, προς όφελος της μουσικής δημιουργίας και του πολιτισμού της χώρας μας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!