Η αδελφή του Δημήτρη Μητροπάνου στο αφιέρωμα στα Τρίκαλα

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων για το αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο


Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 9 το βράδυ η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα τιμήσει τη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου, με μια συναυλία αφιέρωμα που θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο, στο χώρο του μεσαιωνικού Φρούριου των Τρικάλων στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Τσιτσάνεια 2017».

Στην εκδήλωση με τίτλο «Ο δικός μας Δημήτρης, ο Μητροπάνος της καρδιάς μας» θα τραγουδήσουν η Λυδία Σέρβου και οι Τρικαλινοί Γιώργος Μπαμπαλιάρης, Δημήτρης Παδιός και Δήμητρα Καλλιάρα, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από δεκαμελή λαϊκή ορχήστρα.

Η Σμαρώ Μητροπάνου στα Τρίκαλα


Με αυτή την αφορμή, πριν από λίγες ώρες, είχαμε μια σύντομη συζήτηση με τον Αντιπερειφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος, εκτός των άλλων, μας ανακοίνωσε πως στο αφιέρωμα θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί η αδελφή του Δημήτρη Μητροπάνου Σμαρώ. Αξίζει μάλιστα να υπενθυμίσουμε κάτι που, ούτως ή άλλως, είναι γνωστό. Όταν το 2008 ο Δημήτρης Μητροπάνος χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης νεφρού, η αδελφή του, χωρίς δεύτερη σκέψη, προσέφερε το δικό της, έτσι ώστε να προχωρήσει η εγχείρηση…

- Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Hotel «Αχίλλειον». Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη φιλοξενία.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!