H Ελευθερία Αρβανιτάκη σε Γερμανία & Ελβετία μέσα από 6 «κλικ»

(PHOTOS) Έξι συναυλίες, έξι γεμάτες παλμό αίθουσες, σε ρυθμούς... Ελευθερίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/11/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μόναχο, Στουτγάρδη, Ζυρίχη, Κολωνία, Φρανκφούρτη, Βερολίνο υποδέχτηκαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την αποθέωσαν!

Η φωνή της κάνει τα «αδύνατα να μοιάζουν Δυνατά» εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες. «Dynata Tour» ονομάστηκε και η περιοδεία που πραγματοποίησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Γερμανία, αλλά και την Ζυρίχη της Ελβετίας μόλις πριν λίγες μέρες.

Η δημοφιλής Ελληνίδα ερμηνεύτρια που έχει ταξιδέψει τα τραγούδια της στις 5 Ηπείρους κυριολεκτικά, έχοντας παίξει σε σπουδαία διεθνή φεστιβάλ (WOMAD, Montreux, Salamanca Festival, SFINKS, International Jazz Festival of Jerusalem, Hemispheres Festival in Sydney κ.ά.) αλλά και εμβληματικούς συναυλιακούς χώρους ανά τον κόσμο (Carnegie Hall, Sidney Opera House, Palau de la Music Catalana, Royal Festival Hall μεταξύ άλλων), έχει κερδίσει δικαίως μια ξεχωριστή θέση στη διεθνή world music σκηνή. Τις συναυλίες της παρακολούθησαν όχι μόνο Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι του εξωτερικού πιά, αλλά και Γερμανοί, Ελβετοί, Ολλανδοί, Αυστριακοί και Πολωνοί.
rvaelev03.jpg
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι συνεργάτες της, σπουδαίοι σολίστες Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα και ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο) και Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, λαούτο, λάφτα) χάρισαν ένα δίωρο πρόγραμμα με διαχρονικές επιτυχίες της, αλλά και τραγούδια από το πρόσφατο ρεπερτόριό της, όπως το «Την ίδια στιγμή να ζούμε» (μουσική Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη).
rvaelev01.jpg
Στη Ζυρίχη ο βραβευμένος Ελβετός ηθοποιός Bruno Ganz παρακολούθησε τη συναυλία της Ελευθερίας και φωτογραφήθηκε μαζί της, ενώ στο Βερολίνο o Cem Oezdemir, συν-επικεφαλής των Πρασίνων της Γερμανίας και μέλος της Γερμανικής Βουλής, δήλωσε μαγεμένος από τη συναυλία της σπουδαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας και είπε ότι το πλέον αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Μένω Εκτός» σε ανάρτησή του στο instagram.
rvaelev02.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!