Γλυκερία & Γιάννης Κότσιρας συμπράττουν με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Γαστουρίου Κέρκυρας

Μια συναυλία με αφορμή την 153η επέτειο από την ένωση των Επτανήσων.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές, η Γλυκερία και ο Γιάννης Κότσιρας θα συναντηθούν την Τετάρτη 24 Μαΐου στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς με μία από τις κορυφαίες φιλαρμονικές της Ελλάδας, τη Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου, με αφορμή την 153η επέτειο από την ένωση των Επτανήσων.

Η σπουδαία αυτή ορχήστρα έχει στο ενεργητικό της σημαντικές sold out εμφανίσεις και διαρκή παρουσία. Δύο παραστάσεις στο φημισμένο θέατρο Τown Ηall του Broadway της Νέας Υόρκης τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο του 2016 και η περσινή, άκρως επιτυχημένη, πρώτη παράστασή τους στο Παλλάς σε συνεργασία με τη Μαρινέλλα, δίνουν το στίγμα μιας αεικίνητης ομάδας μουσικών που δραστηριοποιείται εντός και εκτός Κέρκυρας.

Ανανεώνοντας λοιπόν το ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, προσκαλούν για τη φετινή παράσταση δύο αγαπημένους ερμηνευτές, τη Γλυκερία και τον Γιάννη Κότσιρα. Το πλούσιο ρεπερτόριο των δύο καλλιτεχνών θα παρουσιαστεί με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, με τη συνοδεία 40 μουσικών της φιλαρμονικής και 60 χορωδών της Χορωδίας Αχαράβης Κέρκυρας.

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά

Info:


Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια από 13 ευρώ
Πληροφορίες - Προπώληση: Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 211 1000 365 & στα εκδοτήρια - ταμεία του Θεάτρου Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, ώρες 09.00 - 21.00)

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5
Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3213100
kots

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!