Γιώργος Νταλάρας – Συναυλίες με ελεύθερη είσοδο

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από το κοινό αναμένονται οι ακριβείς ημερομηνίες για τις δέκα συναυλίες που θα δώσει ο ερμηνευτής σε…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/01/2012

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, από τις 25 Γενάρη ως τις 25 του Μάρτη του 2012.

Νίκαια – Ρέντης, Περιστέρι, Αιγάλεω ή Χαϊδάρι, Ίλιον ή Άγιοι Ανάργυροι, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Δάφνη – Υμηττός ή Άγιος Δημήτριος, Καισαριανή, Ηράκλειο Αττικής, Νέα Ιωνία ή Νέα Φιλαδέλφεια είναι οι περιοχές που έχουν επιλεγεί. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε μικρά και μεγαλύτερα κλειστά γυμναστήρια.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου:
Είναι η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα, να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Με ελεύθερη είσοδο και με ένα κάλεσμα στον καθένα, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία, να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προν o ιακό σκοπό, που η ίδια η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει.
Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.
Φίλος ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και μη, με βαθιά την πρόθεση και επιθυμία να βρεθεί και να συνομιλήσει μαζί τους, μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές του, που πάντοτε ενώνουν, ψυχαγωγούν, συντροφεύουν, παρηγορούν, δίνουν χαρά και λυτρώνουν.
Το ελληνικό τραγούδι στάθηκε, πάντα, δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης.

Το Γιώργο Νταλάρα θα πλαισιώσει 11μελής ορχήστρα, αποτελούμενη, όπως πάντα, από εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς. Οι συναυλίες θα τελούν υπό την αιγίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της κάθε περιοχής. Για την κοινοποίηση, προς τους δημότες της κάθε περιοχής, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Επίσης θα εκδοθεί δίφυλλο-πρόσκληση ανά συναυλία, που θα μοιραστεί στα σπίτια των δημοτών. Η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη ενώ ο χρόνος έναρξης των συναυλιών θα είναι 20:30. Δεν θα υπάρχουν ειδικές προσκλήσεις ή κρατημένες θέσεις και η χωρητικότητα των αιθουσών θα εξαντλείται με βάση τον χρόνο προσέλευσης του κοινού.

Μακάρι αυτή η προσπάθεια να έχει ανταπόκριση και να βρει κι άλλους μιμητές. Κι επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, θα ήταν ευχής έργον να υπάρξει συνέχεια και σε άλλες περιοχές της χώρας…

Πηγή: www.dalaras.gr


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!