Γιώργος Νταλάρας & Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης στο Ηρώδειο

Διεύθυνση Ορχήστρας Hakan Sensoy. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού.
Γιώργος Νταλάρας & Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης στο Ηρώδειο Φωτογραφία: Μάρω Χρυσανθοπούλου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, μια συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Hakan Sensoy, την Τετάρτη 19 & την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Ηρώδειο.

Οι βραδιές στο Ηρώδειο που φέρνουν επί σκηνής εξαιρετικούς μουσικούς από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, θα περιλαμβάνουν επιλογή τραγουδιών Ελλήνων συνθετών, μπαλάντες της Μεσογείου, παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με τραγούδια από τη Μικρά Ασία του Απόστολου Καλδάρα.

Η σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της Σμύρνης με τον Γιώργο Νταλάρα εντάχθηκε στην πολιτιστική συνεργασία των Δήμων Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, με τίτλο «Σμύρνη - Νέα Σμύρνη: γέφυρες πολιτισμού».

Η Σμύρνη έχει για τους περισσότερους Έλληνες το πρόσωπο ενός Μικρασιάτη συγγενή ή φίλου. Είναι μια πόλη που μας δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα: πόνου, καταστροφής και ξεριζωμού από τη μια, αγάπης και περηφάνιας για έναν σπουδαίο τόπο των προγόνων από την άλλη.

Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών υπογράφει ο Κώστας Γανωσέλης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Νταλάρα στις συνεργασίες του με μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες σε όλον τον κόσμο.

Με τη Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης συνεργάζεται μία ομάδα από σπουδαίους Έλληνες σολίστες. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού και η χορωδία «Μελωδοί» υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Ζιάκα.

Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος
ntalaras irodeio 2i mera

Info:


Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 21.00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών και στο ticketmaster.gr

Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη 85€, Α ζώνη 70€, Β ζώνη 55€, Γ ζώνη 45€, Άνω διάζωμα 25€. Φοιτητικά & ΑΜΕΑ 15€

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!