Γιάννης Λεμπέσης - Μουσικό σεργιάνι στις γειτονιές της Αθήνας

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ξεκινά το μουσικό σεργιάνι του Γιάννη Λεμπέση και της ορχήστρας του Λαϊκής Στράτας στις γειτονιές της Αθήνας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/01/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκεί ο Γιάννης Λεμπέσης και οι συνεργάτες του θα παρουσιάζουν τα τραγούδια που περιέχονται στο νέο επετειακό διπλό CD με τίτλο «Θέλουμε και τα τραβάμε» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Σε αυτό συμμετέχουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Παναγιώτης Λάλεζας, η Μαρία Κατινάρη, η Ντένια Κουρούση, η Μαρία Σταφυλοπάτη, η Μαριάνθη Λιουδάκη, ο Φάνης Σαπατίνας φυσικά με τη συνοδεία της Λαϊκής Στράτας.

Η πρώτη στάση σε αυτό το μουσικό σεργιάνι στις γειτονιές της Αθήνας θα είναι στον Άλιμο, στον πανέμορφο πολυχώρο Grosso (Λεωφόρος Καλαμακίου 11 τηλ. 2109820820) την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ. Και όπως ξέρουν οι φίλοι του Λεμπέση, αυτές οι εκδηλώσεις είναι αφορμές για όμορφα και αληθινά λαϊκά γλέντια με Ρεμπέτικα, Παραδοσιακά και Λαϊκά τραγούδια.

Ο Γιάννης Λεμπέσης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν μέχρι το τέλος Μαΐου και με επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο Αρχοντικό του Σαράντη κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!