Γιάννης Λεμπέσης & Μωμόγεροι: «Λιμάνια κοιτίδες του Ελληνικού Πολιτισμού»

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης & Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» σμίγει με τον Γιάννη Λεμπέση την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου σε μια εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Καλλιθέας – παραλία Τζιτζιφιών (πρώην Ολυμπιακά Ακίνητα) στις 20:30 μ.μ. θα παρουσιαστεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Λιμάνια κοιτίδες του Ελληνικού Πολιτισμού», Τραπεζούντα – Κωνσταντινούπολη – Σμύρνη – Πειραιάς, ένα μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα, πλαισιωμένο από ντοκιμαντέρ με σπάνιο αρχειακό υλικό.

Ο Γιάννης Λεμπέσης με τους συνεργάτες του θα καλύψει μουσικά την εκδήλωση. Τον λαϊκό τραγουδοποιό και μπουζουξή συντροφεύουν οι ξεχωριστές ερμηνεύτριες Μαρία Σταφυλοπάτη και Μαριάνθη κι οι εξαιρετικοί μουσικοί Πορφύρης Κονάς (ακορντεόν), Αντώνης Καλιούρης (κλαρίνο), Θεοδόσης Συκιώτης (κιθάρα).

Την προηγούμενη μέρα, Σάββατο 10 Σεπεμβρίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, στον κύκλο εκδηλώσεων που επιμελούνται «Οι Μωμόγεροι», πάντοτε πιστοί και αφοσιωμένοι στην παράδοση, καθώς μετρούν πλέον περισσότερα από 30 χρόνια ενεργής παρουσίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα θα παρουσιαστεί η εκδήλωση «Χίλιοι μαστόροι έχτιζαν τη πατρίδας γεφύριν».

Γενική είσοδος: 5,00€
afisalebse

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!