Γιάννης Λεμπέσης & Εύα Κανέλλη στην Χαλκίδα με ελεύθερη είσοδο

Ο τραγουδοποιός και η εμρηνεύτρια μαζί με την ορχήστρα Λαϊκή Στράτα οργώνουν την Ελλάδα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 7 Ιουλίου στη πλατεία Κανήθου, στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, ο Γιάννης Λεμπέσης, η Εύα Κανέλλη και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα θα προσφέρουν ένα τρικούβερτο Ευβοιώτικο γλέντι προσκεκλημένοι του πολιτιστικού συλλόγου Κανήθου στα πλαίσια των εκδηλώσεων Κανηθιώτικα 2018.

Το ρεμπέτικο, το παραδοσιακό στεριανό και νησιώτικο και το ποιοτικό λαϊκό θα έχουν τη τιμητική τους και θα διασκεδάσουν για ακόμα μια φορά τους συμπατριώτες του Λεμπέση.

Μαζί με τη σπουδαία λαίκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη, ο Λεμπέσης και η Λαϊκή Στράτα θα οργώσουν κυριολεκτικά την Ελλάδα προσφέροντας γνήσια διασκέδαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη πλατεία Κανήθου, ο Λεμπέσης και η ορχήστρα του έχουν παίξει πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία.

Πριν από δύο χρόνια έκαναν ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο σπουδαίο Ευβοιώτη Πάνο Γεραμάνη παρουσία 4000 Ευβοιωτών και όχι μόνο.

Η έκπληξη του Σαββάτου 7 Ιουλίου θα είναι η πρώτη δημόσια εκτέλεση ενός ολοκαίνουργιου ορχηστρικού του Λεμπέση με τίτλο «Κανηθιώτικος συρτός», που θα αφιερώσει στη μνήμη της μητέρας του και που θα προσκαλέσει το κόσμο να το χορέψει… Ευβοιώτικά.

Το λαϊκό γλέντι ξεκινά στις 9μ.μ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
lebesis

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!