Γιάννης Λεμπέσης & Εύα Κανέλλη στο Αρχοντικό του Σαράντη

Μαζί τους η Μαρία Σταφυλοπάτη, ο Άγγελος Χρονάς και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι ο Γιάννης Λεμπέσης, η Εύα Κανέλη, η Μαρία Σταφυλοπάτη ο Άγγελος Χρονάς και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα θα τραγουδούν ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ και ΛΑΪΚΑ τραγούδια στο Αρχοντικό του Σαράντη.

Ο Γιάννης Λεμπέσης που εμφανίζεται στο Αρχοντικό για για τρίτη συνεχόμενη χρονιά -μετά τις δύο πολύ επιτυχημένες προηγούμενες- έχει στις μουσικές τους αποσκευές μεταξύ των άλλων την τελευταία δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θέλουμε και τα τραβάμε». Ένα εξαιρετικό διπλό επετειακό CD για πού συνοψίζει τα 30 χρόνια της παρουσία του στη δισκογραφία με τη συμμετοχή ξεχωριστών ερμηνευτών και μουσικών.

Παράλληλα και ένα ολοκαίνουργιο ντουέτο του με τη σπουδαία και ξεχωριστή συνεργάτιδά του Εύα Κανέλλη με τίτλο «Έχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι» που μόλις κυκλοφόρησε από το Ogdoo music grooup, το οποίο και έχει κερδίσει τη δική θέση στις ραδιοσυχνότητες και στις καρδιές των φίλων του καλού τραγουδιού.

Του δύο ερμηνευτές πλαισιώνουν, δύο άξιοι συνάδελφοί τους η μεστή Μαρία Σταφυλοπάτη και ο μοναδικός Άγγελος Χρονάς και βέβαια η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα (Βασίλης Μούζος - μπουζούκι, Πορφύρης Κονάς - ακορντεόν, Χρήστος Χάρης - κλαρίνο, Θεόδωρος Κυδωνιεύς - κιθάρα).

Το Αρχοντικό του Σαράντη είναι ένα καλαίσθητο μουσικό και γαστρονομικό στέκι πραγματικό κόσμημα για το κέντρο της Αθήνας με βραβευμένη κουζίνα και προσιτές τιμές (πιάτα από 10 ευρώ, κρασιά από 10 ευρώ, ποτό 8 ευρώ).

Επίσης είναι σημαντικό ότι απέναντι από το κέντρο υπάρχει άνετο πάρκινγκ.

Το πρόγραμμα τα βράδια ξεκινά στις 10.30 μ.μ και τα μεσημέρια της Κυριακής στις 2.30 μ.μ..

Αρχοντικό του Σαράντη
Φυλής 234 πλατεία Αμερικής
Τηλ.2108643554 και 2108625040

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!