Γιάννης Λεμπέσης & Εύα Κανέλη στον Πάλυρο της Μάνης

Στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας ο Γιάννης Λεμπέσης με την Λαϊκή Στράτα του και την ξεχωριστή ερμηνεύτρια Εύα Κανέλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Παρασκευή 28 Ιουλίου ο Γιάννης Λεμπέσης, η ξεχωριστή -με όλη τη σημασία της λέξης- λαϊκή ερμηνεύτρια Εύα Κανέλη και η ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα δίνουν μία ιδιαίτερη συναυλία στον Πάλυρο του δήμου Ανατολικής Μάνης στο ακρωτήριο Ταίναρο που είναι το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας. Το πρώτο μέρος της συναυλίας θα περιέχει παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια από τους αστείρευτους θησαυρούς της μουσικοποιητικής μας λαλιάς και το δεύτερο μέρος τραγούδια από τη δισκογραφία του Λεμπέση. Στο πρόγραμμά τους έχουν και το ολοκαίνουργιο και ακυκλοφόρητο ντουέτο που ηχογραφούν αυτές τις μέρες και θα κυκλοφορήσει απ’ το Ogdoo Music Group το Σεπτέμβριο. Τίτλος του «Έχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι» σε στίχους και μουσική Γιάννη Λεμπέση.

Η συναυλία στο Πάλυρο θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Λαογραφικό Μουσείο Μάνης του σπουδαίου Έλληνα γλύπτη Μιχάλη Κάσση που παράρτημά του λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια στο Νέο Φάληρο (Τζιροπούλου 15) και που στο χώρο του έχουν γίνει αξιόλογες εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού.

Στη συνέχεια του καλοκαιριού ο Γιάννης Λεμπέσης, η Εύα Κανέλη, η Μαρία Σταφυλοπάτη και η Λαϊκή Στράτα θα συνεχίσουν την επιτυχημένη μουσική περιοδεία τους με σημαντικούς σταθμούς: Σάββατο 5 Αυγούστου - Σύβρος Λευκάδας, Πέμπτη 10 Αυγούστου - Κόκλας Μεσηνίας, Παρασκευή 11 Αυγούστου - Ταξιάρχης Ζαχάρως, Δευτέρα 14 Αυγούστου - Πύργος Κύμης Ευβοίας.

Στο βίντεο έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την ηχογράφηση του ντουέτου του Λεμπέση με την Κανέλλη «Έχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι». Να σημειωθεί πως η ερμηνεύτρια έχει σημαντική παρουσία στο πάλκο και τη δισκογραφία και συνεργασίες με τους Ελένη Βιτάλη, Πασχάλη Τερζή, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Θέμη Αδαμαντίδη κ.ά.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!