Γιάννης Λεμπέσης - Απ’ τον Άλιμο ξεκίνησε το σεργιάνι στις γειτονιές

(PHOTOS) Ο Γιάννης Λεμπέσης παρουσιάζει το δίσκο του «Θέλουμε και τα τραβάμε» στις γειτονιές της Αθήνας και όχι μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Λεμπέσης, πέρα από τις τακτικές εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι στο Αρχοντικό του Σαράντη, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, παρουσιάζει το δίσκο του «Θέλουμε και τα τραβάμε» στις γειτονιές της Αθήνας και όχι μόνο.

Το μουσικό αυτό σεργιάνι ξεκίνησε από τον Άλιμο, στον όμορφο πολυχώρο Grosso (Λεωφόρος Καλαμακίου 11 τηλ. 2109820820) όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα.

Τον δίσκο και τη βραδιά προλόγισε με μια σύντομη αλλά κατατοπιστική ομιλία του ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημήτρη Μπακόπουλου, ιδιοκτήτης του χώρου και φίλος του Λεμπέση. Ο Γιάννης Λεμπέσης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και στάθηκε σε λεπτομέρειες και παραλειπόμενα της δημιουργίας του διπλού άλμπουμ και της κυκλοφορίας του, καθώς και των ερμηνευτών που συμμετέχουν σε αυτό.

Στη συνέχεια με ένα ευέλικτο σχήμα της ορχήστρας του Λαϊκή Στράτα και τη στενή συνεργάτιδά του και πολύ καλή ερμηνεύτρια Μαρία Σταφυλοπάτη κέρασαν τους θαμώνες με όμορφα λαϊκά του χτες αλλά και του σήμερα. Ο Λεμπέσης δεν χάλασε το χατίρι καθενός, ικανοποιώντας τις σωστές παραγγελιές και έτσι η παρουσίαση ξεπέρασε τα μεσάνυχτα…

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, ο τραγουδιστής Βασίλης Χαραλάμπους που ανέβηκε και στο αυτοσχέδιο πάλκο χαρίζοντας κλασικές ερμηνείες, ο Κώστας Αλεξανδρίδης πρόεδρος του σωματείου Μωμόγεροι κ.ά.

Να σημειώσουμε πως το τμήμα της Λαϊκής Στράτας (Γιάννης Λεμπέσης – τζουρά / τραγούδι, Βασίλης Μούζος – μπουζούκι, Πορφύρης Κονάς – ακορντεόν, Θεοδόσης Συκιώτης – κιθάρα) πλαισίωσε ο δυναμικός κρουστός Γιώργος Βλάχος που συμμετέχει στην ορχήστρα που συνοδεύει τον Γιάννη Πλούταρχο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!