Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης μαζί σε 4 συναυλίες - έκπληξη!

Τέσσερις επίλεκτες και καυτές κοινές εμφανίσεις των Γιάννη Αγγελάκα και Παύλου Παυλίδη με γενικό τίτλο «Από Γιορτή σε Γιορτή». 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η γιορτή τους έχει αφετηρία στις 9 Σεπτεμβρίου την Λάρισα στο το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, συνεχίζει στις 15 Σεπτεμβρίου την Αθήνα στο Τεχνόπολις, επόμενος σταθμός στις 20 Σεπτεμβρίου την Πάτρα στον Πολυχώρο Πολιτεία και καταλήγει στις 7 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη και στον Πολυχώρο Πολιτισμού We!

 Τέσσερις επίλεκτες και καυτές κοινές εμφανίσεις των Γιάννη Αγγελάκα και Παύλου Παυλίδη με γενικό τίτλο «Από Γιορτή σε Γιορτή» ! Μια ιερή συμμαχία θα μπορούσε να πει κανείς από δύο ιδιαίτερους ροκ καλλιτέχνες που σημάδεψαν μια εποχή με τα συγκροτήματά τους Τρύπες και Ξύλινα Σπαθιά που κατάφεραν να εξελίξουν το καλλιτεχνικό τους ανάστημα στην σόλο πορεία τους σχηματίζοντας εξαιρετικά μουσικά σχήματα όπως τους τωρινούς 100°C ο Αγγελάκας και τους επί σειρά ετών B-Movies ο Παυλίδης σειρά. Αφετηρία και των δύο η Θεσσαλονίκη που ως φαίνεται «συμμαχεί» να κατακτήσει την Αθήνα στα μέσα Σεπτέμβρη! Αυτό όμως μόνο για αστείο περνά από το μυαλό για την απίθανη αυτή σύμπραξη των Γιάννη Αγγελάκα - Παύλου Παυλίδη καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχουν φανατικό και πιστό κοινό στην πρωτεύουσα που τους αποθεώνει σε κάθε εμφάνισή τους.    

Όμως την ιδιαιτερότητα της σύμπραξής τους ενισχύουν οι απρόσμενες συμπράξεις και διασκευές που ετοιμάζουν για την γιορτή τους τα δύο κορυφαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, με πολλά χιλιόμετρα live σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους και πολυπληθές, πιστό κοινό που τους ακολουθεί παντού και διαρκώς εμπλουτίζεται από «φανς» της νέας γενιάς. Δύο εμβληματικές φιγούρες του εγχώριου ροκ γίγνεσθαι, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης κάνουν το όνειρο πολλών πραγματικότητα. Βγαίνουν μαζί στον δρόμο και ανεβαίνουν στο ίδιο stage σε 4 πόλεις προσκαλώντας μας «από γιορτή σε γιορτή».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ  - Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια (Full album)


Τον Γιάννη Αγγελάκα, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει μαζί τους και παρέα πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν.

Στις συναυλίες τους θα παρουσιάσουν τα "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια", τον δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίπλα όμως στα νέα τους τραγούδια θα υπάρχουν φυσικά επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ - Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο (Full album)


Οι πιο αγαπημένες μελωδίες και οι πολυτραγουδισμένοι στίχοι του Παύλου Παυλίδη, λόγια και τραγούδια που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας αποτελούν το μοτίβο πάνω στο οποίο κεντάει κάθε συναυλία του. Ο Παύλος στο κέντρο και η παρέα του ολόγυρα, οι B-Movies να στήνουν live υψηλής έντασης. Αυθεντικές rock ‘n’ roll συναυλίες, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τα μεταγενέστερη πορεία του Παύλου, υπόσχονται και τώρα, στις τέσσερις συναντήσεις τους επί σκηνής με τον Γιάννη Αγγελάκα.

Η συνάντησή τους επί σκηνής είναι το γεγονός αυτού του φθινοπώρου. Όπως το λέει ο τίτλος της: Από γιορτή σε γιορτή. Υπόσχεση και πρόσκληση μαζί. Απρόσμενες διασκευές και απρόβλεπτες συμπράξεις. Κι όλοι μαζί μετά θα διηγούμαστε…ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί…

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

B-movies: Τόλης Δεληγιάννης στο μπάσο, Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα, Αλέκος Βουλγαράκης στην ηλεκτρική κιθάρα

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος

100°C: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο.

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης

Info:


Τεχνόπολις, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 20:45 
Οι πόρτες ανοίγουν  18.30
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (early bird) αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων, και όταν συμπληρωθεί η τιμή θα μετατραπεί αυτόματα στην τιμή προπώλησης που είναι 12€
PAVLIDIS - AGGELAKAS ON TOUR.jpg
Παραγωγή:
Novel Vox / Τηλ. 210 6452420 // www.novelvox.com.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!