Φωτεινή Δάρρα - Και νέα παράσταση στον Παρνασσό!

Μετά την sold out εμφάνιση της Φωτεινής Δάρρα στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» μια ακόμη παράσταση στον ίδιο χώρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
H παράσταση «Τα Πάθη από τον Έρωτα» παρουσίασε η Φωτεινή Δάρρα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο σε καλλιτεχνικό επίπεδο όσο και απ’ την προσέλευση αλλά και υποδοχή του κοινού.

Ένα ευρηματικό πρόγραμμα που πάντρευε αρμονικά σχολές και τάσεις του ελληνικού αλλά και διεθνούς τραγουδιού, ταξιδεύοντας στα χρόνια και φτάνοντας στις μέρες μας.

Ο κόσμος καταχειροκρότησε την Φωτεινή Δάρρα συνοδεύοντάς την συχνά στις ερμηνείες της και μαζί τους προικισμένους συνεργάτες της, τον μαέστρο Γιώργο Παπαχριστούδη στο πιάνο, τον Δημήτρη Τσάκα στα πνευστά, τον Κώστα Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο και τον Δημήτρη Μπουρμπούλη στην ηχοληψία.

Έτσι παρ’ ότι η ερμηνεύτρια ξεκινά τις Ευρωπαϊκές εμφανίσεις της -θα τραγουδήσει στο πρώτο μεγάλο ελληνικό φεστιβάλ στο Ντίσελντορφ- θα επιστρέψει στη σκηνή του Παρνασσού. Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στις 21.00 θα παρουσιάσει την παράσταση «Ποιός είν’ τρελός από έρωτα;» που αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης προηγούμενης συναυλίας της!

Έξυπνη και λειτουργική η ιδέα να προσφέρουν οι καλλιτέχνες στο τέλος της παράστασης ένα ποτήρι κρασί σε όλους τους θεατές στο ζεστό και ατμοσφαιρικό φουαγιέ της αίθουσας «Παρνασσός».

Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια για την πρώτη παράσταση εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα παρουσιάσει η Φωτεινή Δάρρα και η νέα της κυκλοφορία «Οι Σκάλες» σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Info:


Σάββατο 8 Απριλίου 2017, 9μμ
Τιμές εισιτηρίων 10, 12, 15, 20, 25 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»
Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 (Μετρό: Στάση Πανεπιστήμιο)
darrattfor.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!