Φίλιππος Πλιάτσικας & Μπάμπης Στόκας - «Η άλλη πλευρά του μπλε» (Συνέντευξη Τύπου)

(PHOTOS) Λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα της μουσικής παράστασης του Φίλιππου Πλιάτσικα & του Μπάμπη Στόκα….
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/02/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

«Η άλλη πλευρά του Μπλε» πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στη μουσική σκηνή Γκάζι Live. Η παράσταση θα παρουσιαστεί για τέσσερα Σάββατα, ξεκινώντας από τις 22 Φεβρουαρίου 2014.

Οι δύο τραγουδιστές μίλησαν για τη συνεργασία τους και για την παράσταση «The other side of Greece», απ’ όπου έχουν δανειστεί στοιχεία και θα χρησιμοποιήσουν υλικό. Η παράσταση αυτή έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Τόνισαν ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να παράγει σκέψη, τέχνη και πολιτισμό και αυτό θέλουν να αναδείξουν μέσα από την «άλλη πλευρά του μπλε». Μίλησαν για τη συνάντησή τους 3 χρόνια μετά την επανένωσή τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, για τη διαμόρφωση του προγράμματος των 4άρων ωρών, αναφέροντας ότι θα είναι ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό, για τα τραγούδια που θα παρουσιάσουν, τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες, αλλά και μια προσεκτική επιλογή από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ, ενώ ο Μπάμπης Στόκας ξεκαθάρισε ότι «χωρίς το Μάνο, δεν υφίστανται Πυξ Λαξ», αναφερόμενος στον εκλιπόντα Μάνο Ξυδούς. 

Στη συνέχεια έδωσαν το λόγο στη Γεωργία Νταγάκη, σημειώνοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής της, η οποία ανέφερε ότι η συνεργασία τους ξεκίνησε με τις παραστάσεις που έγιναν στην Ευρώπη, πόσο οικεία νιώθει μαζί τους και πόσο σημαντική είναι συνεργασία αυτή. Τέλος, απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ έδωσαν ένα δείγμα από την παράσταση ερμηνεύοντας τρία αγαπημένα τους τραγούδια.

Συμμετέχει η Γεωργία Νταγάκη (Κρητική Λύρα – Φωνή) | Special guest: Γιώργος Χωραφάς
ΓΚΑΖΙ LIVE | Ιερά οδός 11, Γκάζι | Τηλ. 2130185040 | www.gazilive.gr


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!