Eric Burdon, Calexico & Woodkid στο Rockwave!

Οι Eric Burdon, Calexico και Woodkid είναι τα πρώτα ονόματα στο line up του φετινού Rockwave Festival. Η ψυχή των The Animals,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/04/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

ο Eric Burdon έρχεται κυρίως για να μας θυμίσει πως το rock n roll δεν είναι attitude, αλλά τρόπος ζωής.

Μέλος του Rock n Roll Fame από το 1994, ανάμεσα στους 100 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών σύμφωνα με το Rolling Stone, o γεννημένος στο Newcastle Burdon μετρά πάμπολλα επιτεύγματα στα 50 χρόνια καριέρας του.
Στο φετινό Rockwave θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά τους αγαπημένους Calexico. Κάθε album τους και ένα μουσικό σταυροδρόμι μεταξύ rock, Americana, folk, indie, country και tex-mex.

Η έρημος της Αριζόνα και η μεξικανική κουλτούρα ενέπνευσαν τους Calexico έχοντας ως αποτέλεσμα αριστουργηματικούς δίσκους όπως τα «The Black Light» και «Feast Of Wire» και αγαπημένα τραγούδια Crystal Frontier, Maybe on Monday και Ballad of Cable Hogue.

Το παρών φέτος θα δώσει και ο Woodkid, γνωστός για το «Run Boy Run»  και το «The Golden Age». Ο Γάλλος Yoann Lemoine, όπως είναι το πραγματικό του όνομα. έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Katy Perry, Moby, Lana Del Rey είτε με την ιδιότητα του μουσικού είτε με αυτή του σκηνοθέτη. Το 2011 αποδείχθηκε κομβικό σημείο στην καριέρα του Woodkid μιας και κυκλοφόρησε το παρθενικό του Ep, Iron που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε γνωστός στο παγκόσμιο μουσικό κοινό.

Πηγή: www.enet.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!