«Ένα Φιλί» από την Πέννυ Μπαλτατζή

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της στο Πειραιώς 131.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Πρώτη παράσταση για το «Ένα Φιλί» της Πέννυς Μπαλτατζή και πρώτη βραδιά λειτουργίας της νέας μουσικής σκηνής της πόλης, Πειραιώς 131, ήταν η προηγούμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Διπλή πρεμιέρα λοιπόν, σ’ ένα κατάμεστο χώρο, με ωραία ενέργεια και υπέροχη διάθεση, όπου η Πέννυ παρουσίασε τη νέα της παράσταση «Ένα Φιλί», συνοδευόμενη επί σκηνής από την εξαιρετική της μπάντα, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία, λουλουδιαστό και ονειρικό.

Από το 2μιση περίπου ωρών πρόγραμμα δεν έλειπαν όλα τα αγαπημένα τραγούδια από την πολύχρονη καριέρα της (Το Κορίτσι, Βραδιάζει, Στην Τρούμπα στην Καστέλα, Δεκάρα), τραγούδια από το νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα την άνοιξη από την Panik Records (Ένα Φιλί, Κρίμα), αλλά και σπέσιαλ εκπλήξεις που έδωσαν άλλη νότα στη βραδιά και απογείωσαν τη διάθεση του κόσμου.

Στο 1ο μέρος της παράστασης, η Πέννυ τόλμησε να εκδηλώσει μια ακόμη πτυχή του πολύπλευρου ερμηνευτικού της ταλέντου, αμιγώς pop αυτή τη φορά, επιλέγοντας, ανάμεσα σε άλλα, 2 τραγούδια με Οσκαρικό άρωμα, το Mama (Bohemian Rhapsody) των Queen και το Shallow της Lady Gaga, με τη βοήθεια στην ενορχήστρωση, αλλά και την ερμηνεία, του Μάριου Λαζ Ιωαννίδη.

Στο 2ο μέρος, αποκαλύφθηκε στο κοινό η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η εκπληκτική Γιώτα Νέγκα, που παρέμεινε για 5 συνολικά τραγούδια (Το δίκιο μου, Μισιρλού, Σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ, Εξωτικό Χαρμάνι, Με τα μάτια κλειστά).
penny 4
Μέσα σε αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα και με την Πέννυ να κατεβαίνει συχνά στην πλατεία αλλά και τον εξώστη για να χαιρετήσει από κοντά τον κόσμο, η βραδιά συνεχίστηκε σε πιο λαϊκό ύφος, κυρίως με διασκευές κλασικών τραγουδιών, για να τελειώσει με μια εξαιρετική εκτέλεση του πιο πρόσφατου single της «Ένα Φιλί».

Ακολουθούν 2 ακόμη παραστάσεις, τις Παρασκευές 22 και 29 Μαρτίου, με έναν διαφορετικό καλεσμένο - έκπληξη, όπως και στην πρεμιέρα!

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (Κιθάρες, Φωνητικά, Διασκευές, Ενορχηστρώσεις, Live Music Production)
Στέλιος Φραγκούς (Πλήκτρα, Φωνητικά)
Κωνσταντίνος Ζέρβας (Τύμπανα, Κρουστά, Φωνητικά)
Ηλίας Καρκαβέλιας (Ηλ. Μπάσο, Φωνητικά)
Τζώρτζης Μαυροειδής (Τρομπέτα, Κρουστά, Φωνητικά)

Επιμέλεια ήχου: Νίκος Κόλλιας
Photo credits: Αντώνης Συμεωνάκης | Χρήστος Τζούτης | Alex Elsabag

Info:


Τιμές Εισιτηρίων: 8 ευρώ (ορθίων) - 10 ευρώ (καθήμενων)
Μετά την αγορά εισιτηρίου καθήμενων, καλέστε για κράτηση στο 210 3450922
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Ώρα Έναρξης: 22.30
Πειραιώς 131 - Μουσική Σκηνή

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!