Ελεωνόρα Ζουγανέλη– Sold Out και Συγκίνηση στο Θέατρο Βράχων

Από το απόγευμα της Τετάρτης με γοργούς ρυθμούς 6000 θεατές σταδιακά κατέκλυσαν τους βράχους του Βύρωνα και απόλαυσαν τους νέους «πρωταγωνιστές» του Ελληνικού τραγουδιού. Οικοδέσποινα η…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ και καλεσμένοι οι φίλοι της και συνοδοιπόροι οι ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, IMAM BAILDI .

Τραγουδιστές που ήδη μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια της καριέρας τους έγιναν «είδωλα» των νεανικών ακροατηρίων

Στα καμαρίνια οι καλλιτέχνες μια μεγάλη παρέα, που παρά το άγχος και την αγωνία της βραδιάς, γιόρταζαν αυτή τη συνεύρεση με γέλια, πειράγματα, ανησυχίες αλλά πάνω απ’ όλα με την απόλυτη αίσθηση της ομαδικής προσπάθειας στηρίζοντας και βοηθώντας ο ένας τον άλλο.

Όσο περνούσε η ώρα και γέμιζαν οι θέσεις του θεάτρου, το κοίλο με τους φανατικούς όρθιους και το γκαζόν στον περιβάλλοντα χώρο ,τόσο η αδρεναλίνη κτυπούσε κόκκινο στα καμαρίνια και… 9.30 αυστηρά το πρώτο κτύπημα της ορχήστρας, τα πρώτα χειροκροτήματα. Σκοτάδι και η Ζουγανέλη άρχιζε το μεγάλο ταξίδι της με σιγουριά ώριμης αρτίστας, με τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια των νιάτων της, με μια υπέροχη σκηνική παρουσία και με μία φωνή που σε ορισμένα σημεία καθήλωνε το κοινό. Το ρεπερτόριο και οι επιλογές της κινήθηκαν στα δικά της αγαπημένα τραγούδια, στις μεγάλες διεθνείς αδυναμίες της αλλά και σε λαϊκά.

Σιγά σιγά άρχισε να παρουσιάζει του καλεσμένους της τραγουδώντας μαζί τους τα απρόβλεπτα ντουέτα. Πρώτος ο Κωστής Μαραβέγιας, με το δικό του «ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ» και το «ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟ ΓΙ ΑΓΑΠΗ» του Σαββόπουλου . Οι δυο τους φώναξαν στη σκηνή τον Πάνο Μουζουράκη και είπαν και οι τρεις μαζί την μεγάλη επιτυχία «ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ». Παρέμεινε μαζί της ο Πάνος και τραγούδησαν το «ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της Ελεωνόρας, όπως και το «ΕΛΑ».

Αμέσως μετά το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «ΤΑ ΛΕΜΕ», μια διασκευή της ιταλικής επιτυχίας “ΒΑ STARDO ” σε ελληνικούς στίχους της Σάννυς Μπαλτζή. Η Ελεωνόρα συνέχισε με αγαπημένα τραγούδια ( «ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΛΩΣΑ», «ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ» κ.λπ. ) και δικές της αγαπημένες επιτυχίες. Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η Νατάσσα Μποφίλιου και τραγούδησαν μαζί τα «ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ», FEELING GOOD ”, «ΤΣΙΓΑΡΑ ΒΑΡΕΙΑ» . Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με δικές της ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Ακολούθησαν οι IMAM BAILDI και ακούστηκαν οι «πειραγμένες» διασκευές τους στα «ΑΚΡΟΓΙΑΛΕΣ ΔΕΙΛΙΝΑ» και «ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΒΑΡΕΙΑ» με τη φωνή της Ελεωνόρας.

Άλλη μια έκπληξη με Κώστα Λειβαδά να τη συνοδεύει στο πιάνο για να ερμηνεύσει άλλο ένα νέο της τραγούδι σε μουσική και στίχους του ίδιου, «ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ».

Βραδιά αξέχαστη…




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!