Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Απονομή πλατινένιου CD

(ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ) Το βράδυ της Πέμπτης 10 Μαΐου ο πρότυπος χώρος του 104 Κέντρου Λόγου και Τέχνης των εκδόσεων Καστανιώτη γέμισε ασφυκτικά από…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Δίεση 101,3 που πήγαν για να παρακολουθήσουν την απονομή του πλατινένιου cd της ερμηνεύτριας «Είπα στους φίλους μου» και βέβαια το ειδικό για τη βραδιά unplugged live.

Η βραδιά ξεκίνησε με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos – Emi, κυρία Μαργαρίτα Μάτσα να απονέμει στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στους υπόλοιπους συντελεστές του album τον πλατινένιο τους δίσκο αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη για άλλη μια φορά την ερμηνεύτρια και όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίησή του.

Αμέσως μετά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε unplugged, με τη βοήθεια του συνεργάτη της Ευριπίδη Ζεμενίδη στη κιθάρα και του Παύλου Καλτουρουμίδη στα πλήκτρα, τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο live album μαγεύοντας τους ακροατές που προσέτρεξαν για να την απολαύσουν. Μεταξύ αυτών και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τον οποίο η Ζουγανέλη συνεργάζεται στις πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις της, οι γονείς της ερμηνεύτριας Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη, οι δημιουργοί Σάννυ Μπαλτζή, Κώστας Λειβαδάς, η Κατερίνα Παπαδοπούλου της Minos – Emi κ.ά.

Να σημειώσουμε πως το «Είπα στους φίλους μου» είναι ένα διπλό cd με 30 τραγούδια, σε ενορχηστρώσεις του Γιώργου Ζαχαρίου. Πρόκειται για την ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας που δόθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

6000 θεατές κατέκλυσαν τους βράχους του Βύρωνα και απόλαυσαν την νέα γενιά του Ελληνικού τραγουδιού. Οικοδέσποινα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

και καλεσμένοι οι φίλοι και συνοδοιπόροι της: Νατάσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Imam Baildi .

Το ρεπερτόριο και οι επιλογές της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ανεξάντλητες, δίχως στεγανά. Από τα δικά της, Κόψε και μοίρασε, Η αγάπη αργεί, Αττική Οδός, Μικρά βεγγαλικά, στα Όνειρο ήτανε του Αλκίνοου Ιωαννίδη, Δε μας συγχωρώ του Νίκου Πορτοκάλογλου, Εγώ με την αγάπη μάλωσα του Γιώργου Ανδρέου, Και θα χαθώ του Λάκη Παπαδόπουλου που είχε ερμηνεύσει πρώτη φορά η μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη έως και το Μακριά μου να φύγεις του Πάνου Γαβαλά.

Σε αυτή τη συναυλία όπως και στο cd , σπουδαίο ρόλο παίζουν οι φίλοι της που την τίμησαν και την στήριξαν, τραγουδώντας μαζί της ευφάνταστα, απρόβλεπτα και δημιουργικά ντουέτα όπως:

Δεν σου ζητάω πολλά του Κωσή Μαραβέγια και Μη Μιλά άλλο για αγάπη του Διονύση Σαββόπουλου που τραγουδούν με τον πρώτο, Φίλα με ακόμα σε τριφωνία με τον Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη, Ακρογιαλιές Δειλινά του Βασίλη Τσιτσάνη με τις ιδιαίτερες διασκευές των Imam Baildi . Ξεχωριστές οι διφωνίες της Ζουγανέλη με την Μποφίλιου στα Εγώ μιλώ για δύναμη, Τσιγάρα βαριά, Feeling good .

Ιδιαίτερες στιγμές της συναυλίας που αποτυπώνονται στο άλμπουμ, δύο καινούργια τραγούδια, το Τα λέμε, μια διασκευή της ιταλικής επιτυχίας Bastardo σε ελληνικούς στίχους της Σάννυς Μπαλτζή και Εσύ μου θύμισες πως είναι σε στίχους του Κώστα Λειβαδά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη– Sold Out και Συγκίνηση στο Θέατρο Βράχων


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!