Δύο τραγούδια από τη βραδιά για τον Δημήτρη Πολύτιμο!

(VIDEO) Δύο τραγούδια απ’ το αφιέρωμα στο Δημήτρη Πολύτιμο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/10/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πετυχημένη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στο Δημήτρη Πολύτιμο στο κλαμπ «Κεραμείο» στον Κεραμεικό την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, την διοργάνωσαν φίλοι μουσικοί του «έφηβου» ρόκερ με τους οποίους έχει μοιραστεί κατά καιρούς την σκηνή, για να τιμήσουν την πολυετή και συνεχή προσφορά του στην μουσική. Το live βιντεοσκοπήθηκε από τον Σπύρο Κ. Σπηλιόπουλο και την SpirSpil Production.

Στην ειδική βραδιά με το πιανίστα Δημήτρη Πολύτιμο εμφανίστηκε σε έκτακτη συμμετοχή ο ηθοποιός Άλκης Παναγιωτίδης, ιστορικός πρώτος ντράμερ των M.G.C., του συγκροτήματος του Πολύτιμου που τάραξε τα νερά της ελληνικής σκηνής στη δεκαετία του ’60.

Η βασική μπάντα που πλαισίωσε τον πιανίστα Δ. Πολύτιμο στο live αποτελούσαν οι: Ανδρέας Γκομόζιας (κιθάρα, φωνή), Φώτης Δασκαλάκης (μπάσο) και Χρήστος Κουτσογιάννης (ντραμς) γνωστός από το δίδυμο των Opera Chaotique. Όλοι τους υπήρξαν κατά καιρούς μέλη των Drifting Around με τους οποίους δραστηριοποιήθηκε ο Πολύτιμος από το 1994 έως τις αρχές του 2000. Βασικό τους μέλος υπήρξε σε όλη τη διάρκεια δραστηριοποίησής τους ο ιδρυτής τους Α. Γκομόζιας, ο οποίος κάλεσε στο γκρουπ τον Πολύτιμο και εκείνος αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση αυτή.

Εδώ δείτε δύο τραγούδια που παίχθηκαν το βράδυ αυτό στο «Κεραμείο»:

Ο Δημήτρης Πολύτιμος LIVE στο Κεραμείο - Rock Me Baby

Ο Δημήτρης Πολύτιμος LIVE στο Κεραμείο - Everyday I Have The Blues

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!