Διαγωνισμός για το opening act του Robbie Williams

Το Jumping Fish διοργανώνει διαγωνισμό που θα χαρίσει σε ένα τυχερό καλλιτέχνη ή συγκρότημα την ευκαιρία να εμφανιστεί πριν τον Robbie Williams.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βρετανός θα εμφανιστεί το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, στο Terra Vibe Park, στο φετινό επετειακό Rockwave Festival, που συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής. Η τελική επιλογή του νικητή που θα ανοίξει τη συναυλία, βρίσκεται στα χέρια του κοινού.

Ο διαγωνισμός, που μόλις ξεκίνησε να δέχεται υποβολή συμμετοχών, θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, που παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω. Στην πρώτη φάση, θα προκύψει μια 10άδα επιλεγμένη από την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού, και στη συνέχεια τα 10 αυτά ονόματα θα τεθούν σε δημόσια online ψηφοφορία του κοινού μέσα από το jumpingfish.gr. Όλοι οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία θα μπουν αυτομάτως σε κλήρωση για να κερδίσουν μια από τις 10 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία.

Τα προηγούμενα 4 χρόνια, ο διαγωνισμός του Jumping Fish της COSMOTE χάρισε μια θέση στη σκηνή με τους Bon Jovi στους Brothers In Plugs, με τους Red Hot Chili Peppers στους Sunny Side Of The Razor, με τους Depeche Mode στους Space Blanket και με την Lady Gaga στον Alex Kavvadias.

Οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα μπορούν καθημερινά να ανεβάζουν το τραγούδι τους στο www.jumpingfish.gr και να παρακολουθούν την πορεία του ως τη στιγμή της μεγάλης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά οι φάσεις του διαγωνισμού έχουν ως εξής:

1η Φάση: Δήλωση συμμετοχών και επιλογή 10άδας
Συνολική διάρκεια διαγωνισμού: 1/4 – 17/5
Διάρκεια δήλωσης συμμετοχών: 1/4 – 22/4
Το Upload τραγουδιών από καλλιτέχνες/συγκροτήματα μέχρι και Τετάρτη 22/4
Επιλογή 10άδας από την κριτική επιτροπή: 22/4 – 26/4

2η Φάση: Ψηφοφορία κοινού για την τελική επιλογή νικητή
Διάρκεια ψηφοφορίας: 27/4 – 17/5
Στις 18 Μαΐου, μετά το πέρας της ψηφοφορίας του κοινού, θα γίνει η ανακοίνωση του τελικού νικητή που θα ανοίξει τη μεγάλη συναυλία του Robbie Williams στο Rockwave Festival.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στη σχετική σελίδα 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!