Δείτε το official video clip του Μάλαμα!

(OFFICIAL VIDEO CLIP) Είναι το πρώτο επίσημο video clip του «Χάρτη» του Σωκράτη Μάλαμα. Μια live παρουσίαση του…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Το όνομά μου είναι δρόμος» σε μουσική του Μάλαμα και στίχους του «βασικού» στιχουργού του δίσκου, Γιώργου Κλεφτογιώργου. Τα πλάνα είναι από την επίσημη «πρώτη» του «Χάρτη» στο Studio Sierra (Διάβασε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Η σκηνοθεσία και το μοντάζ είναι του Περικλή Μαθιέλλη που συνυπογράφει και τη διεύθυνση φωτογραφίας μαζί με τον Γιώργο Κλαδούρη. Ο Μάλαμας πλαισιώνεται από τους «κολλητούς» του Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα) και Κυριάκο Ταπάκη (λαούτο, ούτι, μπουζούκι) καθώς και τον ηχολήπτη Παναγιώτη Πετρονικολό. Σε κάποια από πλάνα, για λίγο, παίζει και το ogdoo.gr με το διευθυντή του, Κώστα Μπαλαχούτη να διακρίνεται «έντονα». Κι αυτό γιατί  συμπαραστάτης του και εκλεκτός «μουσικός» δημοσιογράφος, Γιάννης Αλεξίου, για κακή του τύχη, σκύβει τη στιγμή του «καδραρίσματος». 

Επί της ουσίας μια λιτή «οπτικοποίηση» απολύτως ταιριαστή με την προσωπικότητα και τα «θέλω» του τραγουδοποιού. Άλλωστε κάθε «ματιά» από το φαινομενικά παγερό πρόσωπο του Μάλαμα, κάθε «κίνησή» του στην κιθάρα,  μεταφέρουν χιλιάδες μηνύματα. 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!