Νταλάρας, Βιτάλη & Γλυκερία – Πρόβες στην Ιερά Οδό!

(VIDEO & PHOTOS) Οι πρόβες στην Ιερά Οδό μόνο με πρόβες δε φαντάζουν, αφού λάθη δεν υπάρχουν, αλλά είναι μια αφορμή ανταλλαγής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/11/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
θετικών συναισθημάτων και εμπειριών με τους τρεις ερμηνευτές να διασκεδάζουν, να θυμούνται, να συγκινούνται, να δοκιμάζουν και να επιλέγουν τα τραγούδια τους.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή, μετά από πολλά χρόνια, καθώς ήταν κάτι που συζητούσαν καιρό. Ήταν το 1978 όταν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά, τότε που η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα με το Γιάννη Μαρκόπουλο στην ιστορική «Διαγώνιο» στην Πλάκα.

Από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο, η πολυπόθητη συνάντηση των τριών σπουδαίων, θα πραγματοποιείται στην «Ιερά Οδό» και θα αποτελέσει μια εξαιρετική στιγμή της φετινής μουσικής πραγματικότητας.

Σπουδαίοι μουσικοί συμβάλουν στο όμορφο αποτέλεσμα που θα απολαύσουμε, κουρδίζουν τις κιθάρες, το πιάνο τους, τα πνευστά τους και οι τρεις μεγάλοι τραγουδιστές κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον, σαν φίλοι από τα παλιά. Οι υπέροχες φωνές του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας συνεπαίρνουν, συγκινούν, οδηγούν σε μουσικά ταξίδια στο χρόνο, στις αναμνήσεις μας, στα βιώματά μας που έχουν στιγματιστεί από τα τραγούδια και τις φωνές τους.

Σ’ αυτή τη συνύπαρξη ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με την ιστορία τους, με τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για τη μουσική, μας θυμίζουν τα τραγούδια τους, τα τραγούδια της ιστορίας της ελληνικής μουσικής, αλλά και τραγούδια σύγχρονων συνθετών και τραγουδοποιών που αγαπούν και προτείνουν.

«Ιερά οδός», Ιερά οδός 18-20, Γκάζι  | Τηλ. κρατήσεων: 2103428272

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!