Μπάρμπα & Ψινάκης στην πρεμιέρα Ζαχαράτου - Θεοφάνους

(PHOTOS) Ψινάκης και Μπάρμπα ήταν θεατές αλλά και πρωταγωνιστές της παράστασης των Γιώργου Θεοφάνους και Τάκη Ζαχαράτου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Το δελτίο τύπου:


Ξεκίνησαν τις κοινές τους εμφανίσεις ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Γιώργος Θεοφάνους την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο Baraonda χαρίζοντας μια μουσική πρόταση με υλικά σπάνια, που επισφραγίστηκε με το ένθερμο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων που ήρθαν να τους απολαύσουν!

Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος με το μοναδικό του Show, που περνά με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά, με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική άνεση σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, συγκινεί, ενθουσιάζει, με τη φωνή, τη σκηνική παρουσία και τη λάμψη του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχοντας στις αποσκευές του την περσινή επιτυχημένη σαιζόν στο Baraonda Music Hall αφηγείται καθισμένος στο πιάνο του μουσικές ιστορίες. Με ένα πρόγραμμα με τραγούδια από sixties, κινηματογραφικά, έως αρχοντορεμπέτικα, καλά λαϊκά και φυσικά τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες.

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές τους βρέθηκε και ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με φίλους και συνεργάτες του, ο οποίος δε σταμάτησε στιγμή να γελάει και να χειροκροτεί απολαμβάνοντας τις μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου ως Ηλίας Ψινάκης, καθώς και η Βάνα Μπάρμπα με την παρέα της που και εκείνη υπήρξε μέρος του προγράμματος του Τάκη Ζαχαράτου!

Τις επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους ερμηνεύουν νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Ασπασία Θεοφίλου, Όλγα Βενετσιάνου, Παναγιώτης Τσαφαράς, Αφροδίτη Χατζημηνά.

Με τον Τάκη Ζαχαράτο στη σκηνή του Baraonda Music Hall εμφανίζονται οι: Μαρία Γεροδήμου, Ζωή Βατίστα, Εύα Σταμάτη, Φένια Ζαχαρίου, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαριάννα Μαυριανού.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του εξαιρετικού Γιώργου Ζαχαρίου.

Info:


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!