B.D. Foxmoor, Νικήτας Κλιντ, Βαβυλώνα μαζί: Η δολοφονία του Π. Φύσσα τους ενώνει!

(VIDEO) «Το Low Bap ενώνεται κόντρα σε παλιές κόντρες, με αφορμή τη δολοφονία του Φύσσα αλλά και για μια σειρά συναυλιών που θα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/04/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
μας γυρίσουν πίσω στο '90. Ή πίσω στο μέλλον». 
 
Έτσι ξεκινάει το άρθρο του ο Χρήστος Δεμέτης στο news247 απ’ όπου και αναδημοσιεύουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: 
 
«Στις δανεικές τις προσευχές, Σύνταγμα, 1999, συναυλία ενάντια στον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας. Ο Νικήτας Κλιντ καίει το αμερικανικό διαβατήριο του. Το καλοκαίρι του 2002, ο B.D. Foxmoor χάνει από δίπλα του τον Νικήτα, μετά την αποχώρηση του δεύτερου. Πέρασαν δώδεκα χρόνια. Πριν από έξι μήνες, ένα δυσάρεστο γεγονός τους έφερε και πάλι κοντά.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η συνέντευξη στην ΕΣΗΕΑ, ήταν η αφορμή για να σπάσει ο πάγος.
Την Παρασκευή και το Σάββατο 11 και 12 Απριλίου στο Volume Stage 1, αλλά και στις 3 Μαΐου στο PRINCIPAL CLUB THEATER (Ανδρέα Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη ), θα γίνει η συνάντηση που ελάχιστοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και σίγουρα, πολλοί ονειρεύονταν.

Ο MCD, o πρώτος dj των Αctive Μember, o XRAY (Νικήτας Κλιντ), ο Οδυσσέας (Razastarr) ,η Sadazhinia, o REAL D, οι ΒΑΒΥΛΩΝΑ με το αρχικό τους σχήμα, οι Brigada επίσης με το αρχικό τους σχήμα και ο DJK. Μαζί.
Reunion; Πες το και έτσι. Νέα αρχή; Σωστό και αυτό. Για όσους μεγάλωσαν με το Low Bap, με τους στίχους και τη μουσική των Active Member όπως ο υπογράφων αυτό το κείμενο, η συναυλία αυτή θα είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμα live». 



Πηγή: news247.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!