Από τώρα τα εισιτήρια για τον Nick Cave!

Έχει να εμφανιστεί στην Ελλάδα 6 χρόνια, αν και είναι από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την τελευταία φορά που ο Nick Cave ήρθε για συναυλία στη χώρα μας ήταν το 2011 με τους Grinderman. Παλιότερα στον Λυκαβηττό το 2006, με τους μισούς Bad Seeds και το 2008 με το άλμπουμ του «Dig Lazarus dig». Όσο για την τελευταία ευρωπαϊκή τουρνέ του, ήταν το 2014.

Ο 59χρονος Αυστραλός τραγουδοποιός συμπεριέλαβε την Αθήνα στην περιοδεία του με αφορμή την κυκλοφορία του πρόσφατου δίσκου του «Skeleton Tree» και θα εμφανιστεί μαζί με τους Bad Seeds στις 16 Νοεμβρίου 2017 στο Γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Detox (η ομάδα διοργάνωσης του Eject Festival) η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την άλλη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, και θα διατεθούν και εισιτήρια early bird: 29 ευρώ για την αρένα, 40 ευρώ για καθήμενους

Στη συνέχεια, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Αρένα 34 ευρώ (ταμείο: 40 ευρώ)
Καθήμενοι 43 ευρώ (ταμείο: 50 ευρώ)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης, www.tickethour.gr

Το Skeleton Tree, το οποίο συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα 25 καλύτερα άλμπουμ του ogdoo.gr για το 2016, είναι το 16ο στούντιο άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seeds. Κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2016, την ημέρα μετά την πρεμιέρα του One More Time With Feeling της ταινίας του Andrew Dominik που αφορούσε τη δημιουργία του δίσκου. Η ταινία αυτή είχε προβληθεί σε ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή σε αθηναϊκή αίθουσα στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, η οποία περιγράφει λεπτομερώς όλη τη διαδικασία ηχογράφησης των νέων τραγουδιών του Nick Cave και των The Bad Seeds μέσα από αποκλειστικό οπτικό υλικό.

Το νέο του άλμπουμ έχει γίνει ήδη Νο 1 σε 8 χώρες, μπήκε στο Τοπ 5 σε 11 χώρες και σε πολλές έφθασε στο τοπ 20. Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει στην Μεγάλη Βρετανία, όπου έφθασε στο Νο2, που είναι η υψηλότερη θέση του Nick Cave ποτέ εκεί! Παράλληλα έχει κερδίσει μια υποψηφιότητα για τα Brit Awards 2017 στην κατηγορία Best International Group.

Ο Nick Cave με την συνέπειά του έχει ανοίξει τα φτερά του σε ένα ευρύτερο κοινό και αποτελεί αυτή την στιγμή ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα της rock μουσικής που μαζί με τον Tom Waits τείνει να πάρει θέση δίπλα στους ροκ ήρωες των 60ς και 70ς.

Το 8μελές line up της περιοδείας των Nick Cave & The Bad Seeds περιλαμβάνει τους Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica and Larry Mullins.
NICK CAVE poster
Όλο το άλμπουμ του «Skeleton Tree» εδώ:

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!