«Από τον Μάρκο στον Στέλιο» - Συναυλία στο Στούντιο C

Με ελεύθερη είσοδο - προσκλήσεις και με τους Στέλιο Βαμβακάρη, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Σοφία Παπάζογλου, Εβελίνα Αγγέλου και Νίκο Γραίγο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Συναυλία στο Στούντιο C: «Από τον Μάρκο στον Στέλιο»


Τα γνήσια ρεμπέτικα του Μάρκου Βαμβακάρη συναντούν τα Μπλουζ του Στέλιου! Ο θρύλος του Μάρκου ζωντανεύει παρουσία κοινού στο στούντιο C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο (με προσκλήσεις) την Παρασκευή 12 Μαΐου!

Ένα δίωρο μουσικό αφιέρωμα στον Μάρκο και τον Στέλιο Βαμβακάρη από τις 8 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. θα κρατήσει συντροφιά σε όσους τυχερούς βρεθούν εκεί να το απολαύσουν ζωντανά, αλλά και στους φίλους του ραδιοφώνου καθώς η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, σε παρουσίαση του Πανταζή Τσάρα και της Έλενας Φαληρέα.

Πρόκειται για μία μουσική διαδρομή από τον Συριανό «Πατριάρχη» του ρεμπέτικου, Μάρκο Βαμβακάρη, στον νεωτεριστή Στέλιο Βαμβακάρη. Από τα «Ματόκλαδά σου λάμπουν» και την «Πολίτισσα», στη «Φαντασία στην εξουσία» και τα ντουζένια με τα «Μπλουζ του Στέλιου».

Τα τραγούδια ερμηνεύουν, ο Στέλιος Βαμβακάρης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σοφία Παπάζογλου, η Εβελίνα Αγγέλου και ο Νίκος Γραίγος.

Υπεύθυνος ορχήστρας ο Γιώργος Καραγιάννης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, αλλά με σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για τις δωρεάν προσκλήσεις, συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα ή τηλεφωνήστε στα 210 6013168 & 210 6013169.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!