Από Stavento μέχρι Λεμπέση στη γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού

Stavento, Γιάννης Λεμπέσης, Σοφία Κουρτίδου, Ντένια Κουρούση και ο dj Elligen υπό την επιμέλεια του Γιάννη Τζουανόπουλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού στα Μακρίσια της Ηλείας είναι εδώ και χρόνια ένας θεσμός με ισχυρό εκτόπισμα. Κορυφαίοι καλλιτέχνες έχουν τιμήσει με την παρουσία τους τον Λόφο των Τεχνών στο ξωκλήσι του Αγιάννη και πολλές χιλιάδες θεατών έχουν απολαύσει με ελεύθερη πάντα είσοδο μοναδικές παραστάσεις.

Όμως πλέον η κεντρική εκδήλωση στα Μακρίσια, αποκτά και το νεαρό αδελφάκι της, τη Γιορτή Νεολαίας στη Λίμνη Καϊάφα. Έτσι μετά την περσινή συναυλία της Ελένης Δήμου στον μαγικό χώρο δίπλα στη λίμνη, ο Γιάννης Τζουανόπουλος αποφάσισε να δώσει μια συνέχεια στη Γιορτή Νεολαίας που όλα δείχνουν πως και αυτή θα αποκτήσει θεσμική μορφή.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου οι Stavento θα διασκεδάσουν εκεί τους νέους, στα χρόνια και στην καρδιά, που αναμένεται να κατακλύσουν το υπέροχο υπαίθριο stage. Μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη σταθερά δίπλα του η Σοφία Κουρτίδου. «Το μαντήλι», «Πόσο ακόμα», «Πριν σε γνωρίσω», «Όμορφη», «Πηδάω τα κύματα», «Άσπρο πάτο», «Για σένα που λατρεύω», «Ήπια», «Νερό και χώμα», «Ακόμα ονειρεύομαι» μερικά και μόνο λατρεμένα από τη νεολαία τραγούδια που θ’ ακουστούν. Ταιριαστή έκπληξη της βραδιάς η παρουσία του ταλαντούχου dj Elligen για το πάρτι που θα ακολουθήσει…

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στο ξωκλήσι του Αγιάννη στα Μακρίσια στην κλασική γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού θα εμφανιστεί ο Γιάννης Λεμπέσης με την ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα. Μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ντένια Κουρούση θα παρουσιάσουν τα 80 πιο πολυτραγουδισμένα τραγούδια του λαϊκού ρεπερτορίου σε μια παράσταση με τίτλο «Λαϊκοί δρόμοι με σταθμούς ρεμπέτικους».

Όπως μας είπε ο Γιάννης Τζουανόπουλος:

«Θα ακουστούν τραγούδια μοναδικά και αγαπημένα. Φραγκοσυριανή, Πριν το χάραμα, Συννεφιασμένη Κυριακή και άλλα διαμάντια φτάνοντας μέχρι το σήμερα. Γνωρίζοντας το μεράκι αλλά και την αρτιότητα του Λεμπέση οι φίλοι που θα βρεθούν στα Μακρίσια πιστεύω θα βιώσουν υπέροχες στιγμές και συγκινήσεις. Ο κόσμος έχει ανάγκη το καλό τραγούδι και την αληθινή διασκέδαση».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!