Αντιφασιστική Συναυλία Αλληλεγγύης με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

Μια αντιφασιστική συναυλία αλληλεγγύης στο Gagarin με συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης και πολλών καλλιτεχνών
Τη συμμετοχή της στην αντιφασιστική συναυλία αλληλεγγύης της ΚΕΕΡΦΑ που θα γίνει το Σάββατο 20 Γενάρη στο Gagarin ανακοίνωσε η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και μια σειρά καλλιτέχνες.

Με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης συμπράττουν αφιλοκερδώς οι παρακάτω καλλιτέχνες: Παντελή Αμπαζής, Κίτρινα Ποδήλατα, Υακίνθη Λάγιου, Σοφία Παπάζογλου, Μάνος Πυροβολάκης, Ναταλία Ρασούλη, Αγγελική Τουμπανάκη, Ιωάννα Φόρτη, Απόστολος Ρίζος.

Ακόμη στη συναυλία συμμετέχουν οι Δημήτρης Πουλικάκος και Νίκος Σπυρόπουλος, MC YINKA, Jerome Kaluta, Duyou, RadioSol, ΛΑΡΓΚΟ.

Μία χρονιά μεγάλων προκλήσεων για το αντιρατσιστικό αντιφασιστικό κίνημα, ξεκινάει δυναμικά, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, με τη μεγάλη γιορτή - συναυλία που διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ, για την ενίσχυση της καμπάνιας για τη δίκη - καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τη στήριξη των θυμάτων των ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων, την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, την πάλη για τα δικαιώματα των μεταναστών.
gagarin

Info:


Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: 20:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Gagarin
Λιοσίων 205

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates