Ανοίγει ξανά ο ιστορικός Ζυγός στην Πλάκα!

Η ιστορική μουσική σκηνή, που είχε κατεβάσει ρολά, ξανανοίγει και ετοιμάζεται να παίξει και πάλι δυναμικό ρόλο στη διασκέδαση.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/09/2015
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Και ποιος δεν έχει περάσει απ’ τον Ζυγό. Έναν χώρο που λειτούργησε με συνεπείς εξαιρετικές επιλογές δίνοντας βήμα σε σπουδαίους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, συνδημιουργώντας, στο βαθμό που του αναλογεί, πολιτισμό.

Η είδηση του λουκέτου, πριν από δύο χρόνια είχε παγώσει, κατά κάποιο τρόπο, κοινό, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες.

Δεν είναι ούτε μικρό, ούτε απλό ζήτημα να κλείνουν τέτοια οχυρά του καλού τραγουδιού. Οι επιπτώσεις, αρνητικές, είναι πολλαπλών επιπέδων.

Η ιστορία του Ζυγού στην Πλάκα

Δεν μπορεί να μην ανατρέξει ο νους στις ιστορικές μέρες των μπουάτ στη δεκαετία του '60 και -όσον αφορά το Ζυγό- του '70. Δεν μπορεί να βγει απ’ το νου η παρουσία προσωπικοτήτων που ενώνουν το χτες με το σήμερα: απ’ το Μούτση, τη Μοσχολιού, τον Κηλαηδόνη, την Αλεξίου, το Νικολόπουλο, τον Πάριο, τη Γαλάνη, την Τσανακλίδου, το Νταλάρα, τον Πλέσσα, τον Παπακωνσταντίνου, τη Μάνου, την Πρωτοψάλτη… στο Λιδάκη, στο Μάλαμα, στο Μακεδόνα, στο Μηλιώκα, στον Κότσιρα, στους Άγαμους Θύται, στο Ζουγανέλη, στην Πασπαλά, στο Μαχαιρίτσα, στον Πασχαλίδη.

Το ιστορικό μαγαζί της οδού Κυδαθηναίων ξανανοίγει τις πύλες του, ταγμένο ως συνήθως στο ποιοτικό άκουσμα, με την προοπτική να επαναπροσδιορίσει στο σήμερα όλα όσα το χαρακτήρισαν όλα αυτά τα πολλά και σημαντικά χρόνια της λειτουργίας του.

Οι πληροφορίες μιλούν για ένα σχήμα «φωτιά», μια μοναδική συσπείρωση σπουδαίων καλλιτεχνών, ικανών να δώσουν και πάλι, στις γκρίζες, και περίεργες μέρες μας, αξία και ουσία στον όρο διασκέδαση,

Μακάρι!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!