Άννα Βίσση & Ειρήνη Σκυλακάκη στα Greek International Women Awards

Δείτε όλες τις υποψήφιες και πώς μπορείτε να ψηφίσετε.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα πρώτα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA) που έρχονται να υμνήσουν τον γυναικείο επαγγελματισμό και επιχειρηματικότητα θα φιλοξενηθούν στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου στις 9 Δεκεμβρίου 2017.

Έχοντας σαν σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευση των Ελληνίδων που μέσα από τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα, τη δράση και τις επιδόσεις τους, κατάφεραν να διακριθούν σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, ο νέος αυτός θεσμός έρχεται να αγκαλιάσει τις Ελληνίδες σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων GIWA, το κοινό μπορεί να ψηφίσει -μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου- στις κατηγορίες: Τέχνη και Design, Επιχειρηματικότητα, Μόδα, Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Θετικές Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά, Αθλητικά, Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility), Young Star Award, Δια Βίου Επιτεύγματα (LifeTime Achievement).

Η Άννα Βίσση όπως και η Ειρήνη Σκυλακάκη από το χώρο της μουσικής, βρίσκονται ανάμεσα στις υποψήφιες Ελληνίδες.

Η Άννα Βίσση σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της στην κατηγορία «Arts & Design», μεταξύ άλλων, δήλωσε στο Fannatics.gr: «Είναι άβολο να μιλάω για τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι τα 45 χρόνια επιτυχημένης καριέρας με εκατοντάδες βραβεία, 35 χρυσά και πλατινένια album, 3 όπερες και εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, χιλιάδες live εμφανίσεις σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Αφρική, καθώς επίσης και η επίσημη αντιπροσώπευση του Ιδρύματος Sophia Foundation για τα παιδιά μιλούν από μόνα τους για την πορεία μου!».

Όσο για τις μελλοντικές της φιλοδοξίες, δήλωσε: «Περιμένω περισσότερη αληθινή και δημιουργική μουσική, περισσότερα θεατρικά έργα, φιλανθρωπικές δράσεις και… εγγόνια!».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!