Αναβάλλεται η συναυλία Μάλαμα & Παπακωνσταντίνου στην Κύπρο

Ευαισθητοποιημένοι ως προς το κλίμα πένθους, οι καλλιτέχνες αναβάλλουν τη συναυλία. Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά τις πρόσφατες φωτιές που στοίχισαν και σε ανθρώπινες ζωές, οι διοργανωτές της συναυλίας των Σωκράτη Μάλαμα & Θανάση Παπακωνσταντίνου, που θα πραγματοποιούνταν στις 24 του μήνα στη Λευκωσία, αποφάσισαν τη μεταφορά της, όπως επίσης και την προσφορά μέρους του εισιτηρίου για την αναδάσωση της πληγείσας περιοχής.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:


Η ARK Παραγωγές και η SOL Music Production σε συνεργασία με τα γραφεία παραγωγής συναυλιών Αρτύς, Ηχόχρωμα και Ηχωμελωδίες Παραγωγές ανακοινώνουν την αναβολή της παράστασης των Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου που θα διεξαγόταν την Παρασκευή 24.06.2016 στο γήπεδο ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας και την μεταφορά της στις 16.09.2016.

Ευαισθητοποιημένοι ως προς το κλίμα πένθους που επικρατεί στην χώρα μας, από κοινού αποφασίσαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι, ως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι όπως μεταφερθεί η παράσταση για τις 16.09.2016.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον χαμό των συνανθρώπων μας εν ώρα καθήκοντος και παράλληλα ευγνωμονούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν / συμβάλουν σε αυτό το δύσκολο έργο.

Να αναφέρουμε πως τα 3 από τα 22 ευρώ του εισιτηρίου εισόδου, θα προσφερθούν για την αναδάσωση της πληγείσας περιοχής.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια για την συναυλία, τους ενημερώνουμε ότι θα ισχύουν για την νέα ημερομηνία, όπως επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει το αντίτιμο του εισιτηρίου τους πίσω επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 99810011.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία.

- ARK Παραγωγές
- SOL Music Production
- Αρτύς Παραγωγές
- Ηχόχρωμα Παραγωγές
- Ηχωμελωδίες Παραγωγές

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!