Άλλαξε η «Μισυρλού» κι έβαλε τα ρούχα «αλλού»!

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Εύη Σιαμαντά και Σταύρος Παζαρέντζης σε μια διαφορετική προσέγγιση ενός θρυλικού τραγουδιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η «Μισυρλού» στο «Παρωδείον» του Παχίδη


Με ιδιαίτερη επιτυχία και με διαφορετικούς κάθε φορά καλεσμένους, συνεχίζεται κάθε Κυριακή βράδυ η παρουσίαση της «εξωκάρδιας μουσικής παράστασης» «ΠαρΩ2» του Στάθη Παχίδη στη μουσική σκηνή «Βεντέτα Live Stage» της Θεσσαλονίκης.

«Συν-ωδη-πόροι» στη σκηνή του «Παρωδείου» ήταν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, δυο ξεχωριστές ερμηνεύτριες, η Εύη Σιαμαντά και η Ιφιγένεια Ιωάννου. Όσοι παραβρέθηκαν στη «Βεντέτα» είχαν την τύχη να απολαύσουν μια έκτακτη και απροβάριστη σύμπραξη της Εύης Σιαμαντά με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Σταύρο Παζαρέντζη, με τη συνοδεία του Γρηγόρη Σημαδόπουλου στο πιάνο, στη θρυλική «Μισυρλού» του Νίκου Ρουμπάνη. Ο Παζαρέντζης ήταν καλεσμένος του Στάθη Παχίδη στις 26 Νοεμβρίου, αλλά παραβρέθηκε, σαν θεατής, στο χώρο και την περασμένη Κυριακή, ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με την Εύη Σιαμαντά χάρισαν αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο, που έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε, χάρη στην ετοιμότητα της φίλης Δέσποινας Κοντογιάννη που απαθανάτισε τη στιγμή και την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Επόμενος καλεσμένος του Στάθη Παχίδη στην -προτελευταία- παράσταση της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, είναι ο Δημήτρης Ζερβουδάκης.

- Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα προφίλ των καλλιτεχνών στο facebook.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!