Ακούστε τα τραγούδια που θα διεκδικήσουν τα φετινά Όσκαρ

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2018.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Στα φετινά Όσκαρ, το χρυσό αγαλματίδιο θα διεκδικήσουν, όπως κάθε χρόνο και πέντε τραγούδια.


Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Όσκαρ, μεταξύ αυτών και πέντε τραγούδια που ακούγονται σε υποψήφιες ταινίες.

Έχουμε και λέμε:

This Is Me από την ταινία - μιούζικαλ «The Greatest Showman», σκηνοθεσίας Michael Gracey, με τους Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson και Zendaya.

Mighty River από την ταινία «Mudbound» με τη φωνή της Mary J. Blige. Σκηνοθετεί ο Dee Rees και πρωταγωνιστούν οι Carey Mulligan, Garrett Hedlund, Jason Clarke, Jason Mitchell και Mary J. Blige. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Hillary Jordan.

Mystery of Love του Sufjan Stevens από την ταινία «Call Me By Your Name» σκηνοθεσίας Luca Guadagnino, που βασίζεται κι αυτή στο ομώνυμο με την ταινία βιβλίο του André Aciman.

Stand up for something από την ταινία «Marshall» με τους Andra Day feat. Common. Το βιογραφικό δράμα σκηνοθετεί ο Reginald Hudlin και πρωταγωνιστούν ο Chadwick Boseman στο ρόλο του πρώτου αφροαμερικανού δικαστή ανώτατου δικαστηρίου, καθώς και οι Josh Gad, Kate Hudson, Dan Stevens, Sterling K. Brown και James Cromwell.

Remember Me από τη μουσική, 3D ταινία κινουμένων σχεδίων «Coco». Σκηνοθετεί ο Lee Unkrich. Τραγουδούν οι μεξικανοί Miguel και Natalia Lafourcade.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!