«Ακάλυπτος» χωρίς Καφετζόπουλο στο σινεμά!

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO ) Μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 14 Μαρτίου με πρωταγωνιστή όμως όχι τον…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

ηθοποιό που συνδέθηκε με τον «Ακάλυπτο» δηλαδή τον Αντώνη Καφετζόπουλο, αλλά τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο τελευταίος θα υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα στην ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Αυτός ήταν άλλωστε και ο τίτλος του σήριαλ ενώ αυτός της κινηματογραφικής βερσιόν, δεν άλλως από «Ακάλυπτος».

Στο cast συναντάμε καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο ρόλο του κολλητού του «Ακάλυπτου», λεγόμενος και "Τίγρης" ή απλώς Μάκης, η Κατερίνα Λέχου και η Βασιλική Ανδρίτσου, που υποδύονται τις συζύγους των δύο φίλων.

Τη βοηθό του Μάκη θα υποδυθεί η Αθηνά Μαξίμου και την εντυπωσιακή Ζέτα η Τζένη Θεωνά. Επίσης παίζουν ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο ρόλο του Πέτρου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (υπουργός) ο Γιώργος Σουξές μοναχός- επιχειρηματίας Ιάκωβος, ο Κώστας Βουτσάς (σουλτάνος), ο Αντώνης Λουδάρος (αρχιφύλακας) και ο Γιάννης Στεφόπουλος (σοφός μπάρμαν).

Tη μουσική της ταινίας υπογράφουν οι Goin‘ Through.

Σύνοψη

Η ταινία διηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτος», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την «αξιοποιήσει».

Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, Αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.

Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιό κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα…



Συντελεστές
Σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ
Σενάριο: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΠΩΝΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΧΑΛΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΙΑΦΟΣ
Εταιρία Παραγωγής: VIEW MASTER FILMS
Εκτέλεση Παραγωγής: CL PRODUCTIONS
Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!