«Αφιέρωμα στη Μικρά Ασία» στους 100,6 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μεγάλη ακροαματικότητα και πολλά εγκωμιαστικά σχόλια στο διαδίκτυο (και όχι μόνο) απέσπασε η πρώτη εκπομπή του Θανάση Γιώγλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης στους 100,6 Fm, ήταν αφιερωμένη στα 90 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής. Φέτος μάλιστα συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου των Απόστολου Καλδάρα-Πυθαγόρα «Μικρά Ασία» με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Χάρις Αλεξίου. Έτσι ακούστηκαν όλα τα τραγούδια του δίσκου, αλλά και σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα που σχετίζονται με το έργο, αλλά και τη Μικρασιατική καταστροφή γενικότερα. Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και ο Κώστας Καλδάρας, γιος του Απόστολου, ο οποίος θυμήθηκε κάποιες στιγμές από την εποχή της ηχογράφησης του δίσκου.

Όπως φάνηκε από τα σχόλια τόσο στο facebook, όσο και στην ανεπίσημη ιστοσελίδα των φίλων του Γιώργου Νταλάρα www.dalaras.com/forum, την εκπομπή, εκτός από την Ελλάδα, άκουσαν διαδικτυακά φίλοι ακροατές, σε χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Αμερική, τον Καναδά, την Αργεντινή, την Αυστραλία και το Ισραήλ.

Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» με τον Θανάση Γιώγλου μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 10 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συχνότητα έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες οι οποίοι προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά…

Ρύθμιση ήχου: Θανάσης Γιώγλου (με τη συνεργασία του Θοδωρή Χαϊκάλη

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!