6 νέοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους

Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, Γεωργία Κοκορίγκου, Κατερίνα Ζάγκλα, Ηλίας Μαυροσκούφης, Σταυρούλα Κούκουνα & Νίκος Κουτσούρης μαζί.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, η Γεωργία Κοκορίγκου, ο Ηλίας Μαυροσκούφης, η Κατερίνα Ζάγκλα, η Σταυρούλα Κούκουνα και ο Νίκος Κουτσούρης, είναι μια ομάδα καλλιτεχνών που ήδη δραστηριοποιούνται στα μουσικά δρώμενα με ζωντανές εμφανίσεις και δισκογραφία.

Η ιδέα γεννήθηκε αυθόρμητα από τον Γιώργο, έπειτα από μια καλοκαιρινή συναυλία πίσω στον τόπο του «εγκλήματος», το Μουσικό Κουτί δηλαδή. Έτσι, έξι καλλιτέχνες μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους, φτιάχνοντας ένα παρεΐστικο κλίμα, τραγουδούν και διασκευάζουν ήδη αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα, καθώς και πρωτότυπο υλικό από τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές. Μια μουσική παράσταση που θα συγκινήσει και ταυτόχρονα θα διασκεδάσει τον θεατή, αφού έχει δημιουργηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να νιώθει σαν στο σπίτι του, περνώντας χρόνο με φίλους! Θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του Μουσικού Κουτιού στις 18 Οκτωβρίου. Να είστε όλοι εκεί!

Συντελεστές:


Γιώργος Μητρογιαννόπουλος (Κιθάρα – Φωνή):

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και ασχολείται με την μουσική ως τραγουδοποιός από την εφηβεία του. Τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα έγιναν με την κυκλοφορία του πρώτου CD-single της «4ης Ακρόασης» της «Μικρής Άρκτου» απ' όπου και διακρίθηκε με το τραγούδι του «Ο Δράκος». Το Δεκέμβρη του 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο «Λόγια της σιωπής» από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» και τον Μάρτιο του 2018 κυκλοφόρησε η δεύτερη προσωπική του δουλειά με τίτλο «Φωνάζει ο νους» από την «Modum Records».

Γεωργία Κοκορίγκου (Ακορντεόν – Φωνή):

Η Γεωργία Κοκορίγκου έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου το 2009. Έπειτα από την αποφοίτησή της, σπούδασε στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού. Έχει ασχοληθεί με παραδοσιακά κρουστά και ακορντεόν και έχει συμμετάσχει στους δίσκους «Λόγια της σιωπής» και «Φωνάζει ο νους» του Γιώργου Μητρογιαννόπουλου.

Κατερίνα Ζάγκλα (Φωνή):

Είναι μια νέα ερμηνεύτρια που έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, με live εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές και χώρους της Αθήνας, καθώς και συνεργασίες όπως αυτή με τον Γιάννη Ζουγανέλη για τη δημιουργία του τραγουδιού των τίτλων της εκπομπής «Φόρτσα Πατρίδα» της ΕΡΤ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group το single της πρώτης δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» σε μουσική και στίχους της Μάγδας Βαρούχα.

Ηλίας Μαυροσκούφης (Κιθάρα – Κρουστά – Φωνή):

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται αυτοδίδακτα με την κιθάρα και τη συγγραφή στίχων. Η σημαντικότερη στιγμή ήρθε το 2014 όταν διακρίθηκε στους 4ους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού -με εμπνευστή τον Δημήτρη Παπαδημητρίου- στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Απέσπασε το βραβείο κοινού και ειδική εύφημο μνεία από την κριτική επιτροπή για το τραγούδι «Βάζω Φωτιά», σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του ίδιου. Έχει μελοποιήσει ποιήματα των Μανώλη Αναγνωστάκη και Νικηφόρου Βρεττάκου κι αυτή τη περίοδο βρίσκεται στη διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου προσωπικού του δίσκου.

Σταυρούλα Κούκουνα (Σαντούρι – Φωνή):

Είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου. Με το σαντούρι ασχολείται από το 2011 και πλέον συμμετέχει επαγγελματικά σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις και παραστάσεις με το σαντούρι αλλά και ως τραγουδίστρια. Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της τόσο στην Ευρωπαϊκή μουσική, έχοντας ήδη πάρει πτυχίο αρμονίας, και το τραγούδι όσο και στη βυζαντινή μουσική. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά από την Culture for Music και τις εκδόσεις Πολιτισμός σε στίχους του Νίκου Καρίμπα και μουσική του Θάνου Μπένου.

Νίκος Κουτσούρης (Κιθάρα – Μπαγλαμάς – Μαντολίνο – Τζουράς):

Ασχολείται με τη μουσική από τα 17 του έτη, παίζοντας μπουζούκι. Είναι τραγουδοποιός και μουσικός κυρίως εγχόρδων μουσικών οργάνων (κιθάρα, τζουρά, μπαγλαμά, γιουκαλίλι, μπουζούκι, μαντολίνο). Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ρίξε τα αστέρια» με συμμετοχές εννιά καλλιτεχνών. Πλέον, ασχολείται με ενορχηστρώσεις πρωτότυπου υλικού και στουντιακές παραγωγές.
mousiko kouti 18 10 18 small

Info:


Πέμπτη 18 Οκτωβρίου
Έναρξη: 21:30

Μουσικό Κουτί
Δεκελέων 32 Γκάζι (100 μέτρα από μετρό Κεραμεικός )

Είσοδος: 5 ευρώ για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ
Τηλ. Κρατήσεων: 6980791417-6978613005

Μια δράση των ΕΝ.Π.ΑΝ
Επιμέλεια Φωτογραφίας: Ηλίας Μαυροσκούφης
Artwork Αφίσας: Γιώργος Μητρογιαννόπουλος

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!