1ος Διαγωνισμός Στίχου Ελληνοπαίδων Γερμανίας

Η Σχολική Επιτροπή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου «Πυθαγόρας», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αριστοφάνη, και την ευγενή υποστήριξη του…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Συντονιστή Εκπαίδευσης Μονάχου κύριου Χαρίλαου Μακρή, κηρύσσουν την έναρξη του 1ου Διαγωνισμού Στίχου Ελληνοπαίδων Γερμανίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Ελληνόπουλα που έχουν ολοκληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας τους και είναι μόνιμη κάτοικοι Γερμανίας. Ο διαγωνισμός γίνετε στα πρόθυρα του «1ου Φεστιβάλ Νέων Μουσικών Γερμανίας» που θα πραγματοποιηθεί μέσα Μαΐου στη πόλη του Μονάχου ( η ακριβής ημερομηνία θα κοινοποιηθεί έγκαιρα στη ιστοσελίδα www.αristofanis.com ), με τη συμμετοχή των δώδεκα βραβευμένων στίχων που θα έχει μελοποίηση ο μουσικοσυνθέτης – σολίστ του μπουζουκιού και καθηγητής μουσικής Θανάσης Πολυκανδριώτης.

- Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και μόνο στην Ελληνική γλώσσα.

- Οι στίχοι που θα συμμετάσχουν στο δε πρέπει να έχουν λάβει μέρος σε άλλους διαγωνισμούς, μήτε να έχουν μελοποιηθεί ούτε να έχουν κερδίσει βραβεία σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

- Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους σε πέντε αντίγραφα.

- Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα κοινοποιηθούν στη ιστοσελίδα του Συλλόγου Αριστοφάνη www.αristofanis.com , όπου και θα υπάρχουν μόνιμα.

- Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν έως και με πέντε προσωπικά έργα, από τα οποία βέβαια θα έχει το δικαίωμα βράβευσης μόνο ένα από αυτά.

- Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν έως και 26.02.2012 τα έργα τους με τα προσωπικά τους στοιχεία και δικά τους έξοδα στη παρακάτω διεύθυνση Panagiotis Michailidis, Ganghoferstr. 122 , 81373 München ή με Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , όπως επίσης και μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.aristofanis.com/1ος-διαγωνισμός-στίχων-ελληνοπαίδων-γερμανίας-2012/ συμπληρώνοντας τη ζητούμενη φόρμουλα.

- Δημοτικό Σχολείο Μονάχου «Πυθαγόρας» Ernsbergerstr. 3a, 81241 München,Tel: 82979230, http://www.pythagoras-schule-muenchen.de

- Σύλλογος Αριστοφάνης, www.αristofanis.com


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!