11 λόγοι να πας στο Vinyl Is Back

11 βασικοί λόγοι που εξηγούν γιατί δεν πρέπει να χάσεις την 11η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
6, 7, 8 Οκτωβρίου 2017 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» θα λάβει χώρο το 11ο Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση - θεσμός για το βινύλιο.

Vinyl is Back - Γιατί πρέπει να πας:


1. Αν θέλεις να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα και να διαλέξεις τους δίσκους που θα σου φτιάξουν την μέρα σου μόλις τους βάλεις στο πικάπ.

2. Αν δεν έχεις πικάπ σε χρήση και θέλεις να αποκτήσεις ένα καινούργιο ή να μάθεις πού θα επιδιορθώσεις αυτό που έχεις στο ντουλάπι.

3. Αν δεν έχεις δίσκους βινυλίου (ή/ και πικάπ) μπορείς ν’ αγοράσεις δίσκους που σου αρέσει το εξώφυλλό τους. Πολλοί δίσκοι έχουν αποτυπώσει έργα τέχνης στο εξώφυλλο.

4. Να ανακαλύψεις διαμάντια της μουσικής σε προσιτές τιμές και να αισθανθείς χαρούμενος και τυχερός που τα βρήκες, αλλά και να δεις τη χαρά που κάνουν άλλοι όταν βρίσκουν τον δίσκο που ψάχνουν χρόνια.

5. Ν’ ακούσεις κουβέντες που ανταλλάσσουν vinyl maniacs που μπορεί να διαφωνήσουν και να φτάσουν στα άκρα για το αν είναι καλός ή όχι ένας δίσκος.

6. Να δεις περίεργους τύπους με (ατελείωτες) λίστες στα χέρια που ψάχνουν αγωνιωδώς να βρουν τους δίσκους που τους λείπουν.

7. Να δεις τις κουλτούρες και τις αντικουλτούρες της μουσικής που ζουν στην Αθήνα συγκεντρωμένες σε έναν χώρο.

8. Να φωτογραφηθείς με αγαπημένα πρόσωπα δίπλα στα βινύλια, στα vintage αυτοκίνητα, στο «Δισκοπωλείο» και στο μπαλκόνι σε στιγμές χαλάρωσης με θέα την Αθήνα.

9. Να δεις δωρεάν live από μπάντες που παίζουν καλύτερο ροκ (και όχι μόνο), από αυτό που θα περίμενες ν’ ακούσεις, αλλά και ν’ ακούσεις μουσική διαλεγμένη από D.J.s που ξέρουν καλά τα μυστικά των decks.

10. Να δεις ξαφνικά μπροστά σου παλιούς φίλους και συμμαθητές από την εποχή της πενταήμερης στο Λύκειο και να μην το πιστεύεις. Να πιείς μπύρες μαζί τους ή καφέ, να βγάλετε φωτογραφίες, ν’ αλλάξετε τηλέφωνα, να δώσετε υποσχέσεις «να μην χαθούμε» - αλλά τελικά να χαθείτε και να ξανασυναντηθείτε στο επόμενο Vinyl is Back.

11. Να ανακαλύψετε ένα καινούργιο όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας ή να το ξανά επισκεφτείτε γιατί, ας μη το κρύβουμε, το Vinyl is Back έχει γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!