Ζωή Τηγανούρια & Χρήστος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ

(VIDEO) Η Ζωή Τηγανούρια, με special guest τον Χρήστο Παπαδόπουλο, παρουσίασε στιγμές από την παράσταση «Έτσι ειν’ η ζωή» στην εκπομπή «Στάση ΕΡΤ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/02/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

«Έτσι είναι η ζωή» στην ΕΡΤ


Μια στάση στην ΕΡΤ έκανε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου η Ζωή Τηγανούρια και εμφανίσθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ» που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη. Αφορμή, οι παραστάσεις της με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, με τίτλο «Έτσι είν’ η ζωή», που πραγματοποιήθηκαν στο «Kremlino» στον Πειραιά τις Κυριακές 5 και 12 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε στην εκπομπή, την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ, η Ζωή Τηγανούρια θα εμφανισθεί σαν σολίστ, με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, στη συναυλία της Ορχήστρας στο Αεριοφυλάκιο 1 της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

Μαζί με την Ζωή Τηγανούρια έπαιξαν οι μουσικοί Σταμάτης Χρήστου (πλήκτρα, διεύθυνση ορχήστρας), Γιώργος Πολίτης (μπάσο), Πασχάλης Παπαζούδης (πιάνο), Ιάσονας Κτενάς (βιολί), Στέλιος Γενεράλης (τύμπανα) και τραγούδησαν ο Θάνος Πολύδωρας, η Πελαγία και η τραγουδίστρια και ηθοποιός Πολυτίμη, που παρουσίασε το τραγούδι «Όνειρα Κομμάτια» σε σύνθεση της Τηγανούρια και στίχους Μαρκέλλας Σελιανίτου από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάθε τέλος, μια αρχή…».

Χρήστος Παπαδόπουλος και «Φίλα με»


Εκτάκτως, προς το τέλος της εκπομπής εμφανίσθηκε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος τραγούδησε το περίφημο «Φίλα με» σε μουσική που έγραψε ο ίδιος, πάνω σε στίχους του «δικού» μας Κώστα Μπαλαχούτη. Ένα τραγούδι από τον κύκλο «Ξεριζωμός, 91 χρόνια μετά», που στην πρώτη του εκτέλεση με τον Σταμάτη Κραουνάκη, αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, δίνοντας παράλληλα τον τίτλο σε μουσικές παραστάσεις του Κραουνάκη.

Στο πρώτο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή.

Στο δεύτερο video μπορείτε να ακούσετε μεμονωμένα το «Φίλα με» από την εκτέλεση του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!