«Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» ξανά στην ΕΡΤ!

(ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) H ιστορική σειρά ξανά στην ΕΡΤ!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Ζήτω το ελληνικό τραγούδι»

Αποτέλεσε αναμφίβολα μια από τις εκπομπές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» με παρουσιαστή τον Διονύση Σαββόπουλο που προβλήθηκε από τις 11 Οκτωβρίου 1986 ως το καλοκαίρι του 1987, κατάφερε να συγκεντρώσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού (και όχι μόνο), πραγματοποιώντας απρόβλεπτες  συμπράξεις και ξεχωριστές ζωντανές ηχογραφήσεις…

Βασικοί συνεργάτες του Διονύση Σαββόπουλου, στα 30 επεισόδια της σειράς, ήταν ο Γιώργος Κοντογιάννης, ο Σωτήρης Κακίσης, η Αντζελίνα Καλογεροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 1987 κυκλοφόρησε από τη Minos κι ένας διπλός δίσκος με πολλούς από τους καλλιτέχνες που πέρασαν από τις 30 εκπομπές…

Ξανά στην ΕΡΤ!

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε την επαναπροβολή της σειράς, που ξεκίνησε πριν από δυο εβδομάδες από την ΕΡΤ 2. Οι ημέρες και ώρες μετάδοσης είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 5 μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ήδη έχουν προβληθεί οι 4 πρώτες εκπομπές, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Οφείλουμε αυτονόητα πολλές ευχαριστίες στο κανάλι «emme due» στο youtube για τις αναρτήσεις αυτές, αλλά και για τα αναλυτικά στοιχεία που υπάρχουν κάτω από κάθε εκπομπή.

Εκπομπή 1η (Πρώτη προβολή: 11/10/1986)


Εκπομπή 2η  (Πρώτη προβολή: 25/10/1986)


Εκπομπή 3η  (Πρώτη προβολή: 8/11/1986)


Εκπομπή 4η  (Πρώτη προβολή: 22/11/1986)

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!