Χριστούγεννα με τον Μίκη Θεοδωράκη

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας με σπουδαίους καλλιτέχνες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος παρουσιάζει «Χριστούγεννα με τον Μίκη Θεοδωράκη»


Ο Γιάννης Τζουανόπουλος στην εκπομπή του «Ζωντανή γραμμή με τους Έλληνες του κόσμου» που μεταδίδεται κάθε Κυριακή 10 με 12 το βράδυ από το Β’ Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τη Φωνή της Ελλάδας πραγματοποιεί ένα ακόμη ξεχωριστό αφιέρωμα.

«Χριστούγεννα με τον Μίκη Θεοδωράκη» την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, με ζωντανές μουσικές και ερμηνείες με τη συμμετοχή της ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και σπουδαίους ερμηνευτές.

Το παρόν θα δώσει με το δικό του ξεχωριστό πάντα τρόπο και ο ίδιος ο μεγάλος μας συνθέτης.

Άλλωστε ο Μίκης Θεοδωράκης στηρίζει την εκπομπή του Γιάννη Τζουανόπουλου που εδώ και 25 χρόνια συνδέει την πατρίδα με την ξενιτιά, όπως άλλωστε και τη Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού που διοργανώνει ο δημοσιογράφος και στιχουργός στα Μακρίσια Ολυμπίας.

Στην εορταστική εκπομπή «Χριστούγεννα με τον Μίκη Θεοδωράκη» τραγουδούν: Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Αλεξάνδρα Γκράβας, Καλλιόπη Βέττα, Ζωή Παπαδοπούλου, Κίτρινα Ποδήλατα, Κλεονίκη Δεμίρη, Μαρίτα Παπαρίζου και η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.

Μην τη χάσετε!

*Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη ανήμερα των Χριστουγέννων τη Δευτέρα 25/12/2017, 11:00-13:00 και 23:00- 01:00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!