O Φοίβος Δεληβοριάς στην Unknown Sound

(VIDEO) Ο τραγουδοποιός μιλά για την ΕΥΕΔ και την επόμενη μέρα των δημιουργών, την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, για το ραδιόφωνο κ.ά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Τετάρτη που μας πέρασε η Unknown Sound βγήκε εκτάκτως στον αέρα με καλεσμένο της έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του, τον Φοίβο Δεληβοριά.

Η αφορμή ήταν οι εμφανίσεις που ξεκινάει από τις 26 Ιανουαρίου και για πέντε Σάββατα στο Κύτταρο με τα «Τραγούδια του πεζοδρομίου», όπως λέγεται η παράσταση. Εκεί θα δούμε έναν διαφορετικό Φοίβο, που εκτός από τα δικά του τραγούδια θα ερμηνεύσει Παύλο Παυλίδη, Χατζηφραγκέτα, Κόρε Ύδρο, Θανάση Παπακωνσταντίνου κ.α.

Στην όμορφη κουβέντα που είχαμε, πέρα από τις παραστάσεις που πλησιάζουν, μιλήσαμε για την ΕΥΕΔ και την επόμενη μέρα των δημιουργών, την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια σε αυτό που ονομάζουμε «κρίση», για το ραδιόφωνο και πως οι νέοι δημιουργοί είναι πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτο να ακουστούν σε έναν γνωστό σταθμό των ερτζιανών, το όμορφο εγχείρημα του «Η ταράτσα του Φοίβου» και άλλα.

Δεν θα πω περισσότερα γιατί ακολουθεί το link με ολόκληρη την εκπομπή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!