Tribute to Amy Winehouse από το Κosmos 93.6 & 107.0

Έξι χρόνια από τον θάνατό της, το Kosmos φωτίζει γνωστές και άγνωστες στιγμές της Amy Winehouse.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Βρετανίδα μουσικός Amy Winehouse έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 27 ετών, άφησε, όμως, πίσω της τους δύο δίσκους που έγιναν παγκόσμια επιτυχία και αποτελούν πλέον κλασικές επιλογές. Με ιδιαίτερη εμφάνιση που την έκανε να μαγεύει το κοινό όταν ήταν πάνω στη σκηνή και φυσικά με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, παντρεύοντας τη soul με στοιχεία jazz κατάφερε να περάσει στο πάνθεον των σπουδαίων καλλιτεχνών που μας έδειξαν διαφορετικούς τρόπους να ακούμε τη μουσική.

Η Amy που ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών την καριέρα της δεν κατάφερε να διαχειριστεί το μέγεθος της επιτυχίας και της αναγνώρισής της. Ο πρώτος της δίσκος «Frank» κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου 2003 κατακτώντας τα βρετανικά chart, ενώ το δεύτερο άλμπουμ «Back to Black» που κυκλοφόρησε τρία χρόνια αργότερα κατέκτησε όλο τον κόσμο. Στις 23 Ιουλίου 2011 βρέθηκε νεκρή από υπερβολική χρήση αλκοόλ.

Αυτήν την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, έξι χρόνια από τον θάνατό της, το Kosmos φωτίζει γνωστές και άγνωστες στιγμές της Amy που έχει λείψει τόσο από το φανατικό κοινό της, όσο κι από τη διεθνή μουσική σκηνή. Από τις 10:00 το πρωί ακούμε και θυμόμαστε την Amy Winehouse.

Επιμέλεια αφιερώματος: Γιώτα Κοτσέτα, Κωνσταντίνος ΠαντζόγλουWinehouse-kosmos.png

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!