Το αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη στον Alpha

(VIDEO) Η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα του Δήμου Περιστερίου στον Αντώνη Καλογιάννη με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Alpha.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μαγική συναυλία - αφιέρωμα στα πενήντα χρόνια καλλιτεχνικής προσφοράς του Αντώνη Καλογιάννη στο ελληνικό τραγούδι, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο Άλσος Περιστερίου, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Alpha, απόψε Κυριακή 31 Ιουλίου, στις 23:15.

Το Άλσος Περιστερίου ήταν πλημμυρισμένο από κόσμο όλων των ηλικιών, που πήγε να τιμήσει τον σπουδαίο τραγουδιστή. Ο Δήμος Περιστερίου οργάνωσε τη συναυλία ώστε να ενισχυθεί μέσω αυτής της καλλιτεχνικής κίνησης το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Tις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Καλογιάννη τραγούδησαν, εκτός από τον ίδιο, οι φίλοι και συνεργάτες του: Ελένη Βιτάλη, Βάλια Βρεττού, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Θωμόπουλος, Αφοί Καραβιώτη, Τζίνα Καλομοίρη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Μπέκας, Πένυ Ξενάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης & Βαγγέλης Ρεπούσης (αλφαβητικά), με τη συνοδεία της ορχήστρας του Ανδρέα Μπουτσικάκη. Προς το τέλος της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε και η κυρία Λιζέτα Νικολάου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!